📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zajebiście wykonany filmik, możesz podrzucić autora, chętnie bym obejrzał więcej prac.
Nie polecam oglądać tego tutaj bo jest w chujowej jakości. Tutaj daje wam linka do jego kanału na yt i obejrzyjcie sobie to w HD. youtube.com/user/iDar0s/videos?flow=grid&view=0
A ja polecam zostawić ten chlew i wyjechać na zachód.
Jak to trafiło na główną to ja nie wiem. Straszny syf. Pokazanych kilka ujęć jak to krnąbrni polacy leją się między sobą (jak co roku na tych zgromadzeniach) i muzyka która miała nadać nastrój i wywołać jakieś wzruszenie. Swołocz.
Brawo. Film pokazał wszystkie możliwe oblicza marszu, byli patrioci, kibice, kibole, milicja i policja, matki z dziećmi, kombatanci, faszyści, członkowie ONR i MW, młodzież i dorośli. Film nie jest stronniczy, sam możesz dokonać wyboru po której stronie staniesz. Ja już wybrałem, widzimy się za rok z biało czerwoną flagą w ręku
Bóg, Honor i Ojczyzna!
Oglądając ten film, mam wrażenie, jakbym widział więźniów na spacerniaku, do którego mają dostęp raz w roku...
Warto być Polakiem! Chociażby dla takich chwil...
Nie czerwona, nie tęczowa. Tylko Polska Narodowa!
Nie czerwona, nie tęczowa. Tylko Polska Narodowa!
GenerousVitttake napisał/a:
To może lepiej zostać, zburzyć chlew i zbudować dom?
Cytat:
Brawo. Film pokazał wszystkie możliwe oblicza marszu, byli patrioci, kibice, kibole, milicja i policja, matki z dziećmi, kombatanci, faszyści, członkowie ONR i MW, młodzież i dorośli. Film nie jest stronniczy, sam możesz dokonać wyboru po której stronie staniesz. Ja już wybrałem, widzimy się za rok z biało czerwoną flagą w ręku
Gdzie ty tu faszystów widzisz?
bo na zachodzie świnie do klopa srają...
No i jedź, droga wolna, nikt nie będzie za tobą płakał. Jedź pracować dla ludzi, którzy traktowali twoich dziadków i pradziadków jak zwierzeta a dziś nie myślą o nas lepiej niż 70 lat temu. Jedź do ludzi, którzy tobą gardzą, którym zabierasz pracę i którzy prędzej czy później wywalą Cie na zbity pysk bo zrozumieją że otwarte granice to nie jest droga ku chwale lecz ku upadkowi. Jedź tam gdzie za 3 lata będzie panował Islam, ale Ty dostosujesz się, pokochasz Allaha i będziesz psem Arabów. Jedź, zostaw to wszystko o co walczyli twoi przodkowie. Oni potrafili oddać życie za to co widzisz wokoło, a Ty? Co Ty zrobiłeś dla ojczyzny? Chcesz podkulić ogon i uciec jak skatowany pies... Brak Ci Honoru chłopcze. Jedź, zobaczymy jak przyjmie Cie postępowy i tolerancyjny świat zachodu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów