Pocieszający jest fakt, że mimo tego, że przegraliśmy to euro to Polacy pokazali, że całe to pierdolenie homosiów o wyrzeczeniu się narodu, flagi (żeby naszą białoczerwoną zastąpić gejowską tęczową), że to wszystko okazało się pierdoleniem 0,001% dewiantów a my Polacy pokazaliśmy, że jesteśmy dumni z flagi, godła i narodowości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Edit: @up - ale "lepszy rydz niż nic" prawda?
szkoda tylko ze inne sporty nie budzą tych naszych ukrytych uczuć tak jak piłka
szkoda tylko ze inne sporty nie budzą tych naszych ukrytych uczuć tak jak piłka
piotrekz03 napisał/a:
Usiądź, chciałeś darmowe piwo, ale się nie udało.
już jeden z nich się znalazł...
skończcie ćpać patriotyzm.
Mów za siebie, a nie za wszystkich Polaków. Ja jako Polak wstydzę się drużyny piłkarskiej. Zarabiają miliony, a biegać nie potrafią przez 90 minut! To jest żałosne. Dlaczego kalecy piłkarze maja takie gaże? Bohaterem jest Tytoń! Szkoda, że Polacy uwierzyli, że nasza reprezentacja w piłkę nożną może wyjść z grupy! Doceńmy tych którzy naprawdę potrafią grać, reprezentować godnie Polskę na świecie, min Siatkarzy, Biatlon, swego czasu F1, a Tych patałachów zostawicie! Nie są warci takiego zjednoczenia rodaków! 30 tysięcy ludzi na jednej strefie kibica, gdzie ludzie deptali się wzajemnie, kobiety nie mógłby oddychać w tłumie 2 metrowych mężczyzn (tak było we Wro ), by obejrzeć truchtających za piłką i zmachanych jakby biegli maraton frajerów. Każdy młody człowiek przebiegnie 45 min bez odpoczynku i bez większego przygotowania, a oni tego nie potrafią, mimo, że płacą im MILONY! Szczyt porażki narodowej, a nie dumy i zachwytu. Powinniśmy siedzieć potulni a flagi które były dla Piłkarzy spalić i wywiesić dla odpowiednich ludzi, odpowiedniego święta. Ja wywiesiłem obok naszych barw czarną wstęgę bo, nic nie zostało jak wymiana całej kadry!
Zajebisty szacunek do flagi robić z niej szmatę do wycierania lusterek albo szyb
A ja flagi na samochodzie nie postawilem. Nie dosc kurna, ze paliwo takie drogie to jeszcze mi ten dodatkowy opór jak wszy w dupie potrzebny.
jeśli mowa o TYSKIM to śmiech od kilku lat mnie ogarnia, jak to widzę. Tylko NORMALNA Polska flaga... I tak jak ktoś wyżej napisał- ten patriotyzm na pokaz skończył się tak szybko jak się zaczął.
Co ty pier...sz. Barwy narodowe na majtkach, piwo na flagach, klapkach,.....
Tak jest kurwa! Teraz powywieszajcie niemieckie flagi.
Jak już wspomniałem w jakimś temacie - większość "flag"to chińskie twory flagopodobne. Raczej można mówić o braku szacunku do flagi i godła jak większość osób nie wie jak powinna wyglądać flaga narodowa.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów