Pocieszający jest fakt, że mimo tego, że przegraliśmy to euro to Polacy pokazali, że całe to pierdolenie homosiów o wyrzeczeniu się narodu, flagi (żeby naszą białoczerwoną zastąpić gejowską tęczową), że to wszystko okazało się pierdoleniem 0,001% dewiantów a my Polacy pokazaliśmy, że jesteśmy dumni z flagi, godła i narodowości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Usiądź, chciałeś darmowe piwo, ale się nie udało.
Chodzi ci o te flagi z wielkim logiem tyski? Rzeczywiście wszyscy byli dumni z tyskiego.
Poza tym kto o zdrowych zmysłach zmienił by flagę biało-czerwoną na jakąś tęczową. W ogóle to gdzie ty takie super newsy znalazłeś, że niby ktoś chciał zrobić jakichś tęczowych zawodników (power rangers czy co kurwa)?
Poza tym kto o zdrowych zmysłach zmienił by flagę biało-czerwoną na jakąś tęczową. W ogóle to gdzie ty takie super newsy znalazłeś, że niby ktoś chciał zrobić jakichś tęczowych zawodników (power rangers czy co kurwa)?
bardziej mi chodziło o te prozaiczne flagi przy szybach w samochodach, niby lipa za 15zl a jednak o czyms swiadczy ze nie wstydzimy sie jej wywiesic
Dlaczego ktoś miałby się wstydzić? I ja też nic nie słyszałem, żeby pedały chciały nam flagę zmienić. Jebać pedałów ale to co ty tu robisz to już czysta homofobia...
mcvice napisał/a:
bardziej mi chodziło o te prozaiczne flagi przy szybach w samochodach, niby lipa za 15zl a jednak o czyms swiadczy ze nie wstydzimy sie jej wywiesic
Ten patriotyzm na pokaz skończył się równie szybko jak się zaczął.
@AxL
w koszach to w koszach gorzej jak wiszą popalone na drzewach. ach ten cały partiotyzm...
w koszach to w koszach gorzej jak wiszą popalone na drzewach. ach ten cały partiotyzm...
Ktoś tu chyba pomylił pojęcie mniejszości seksualnej z mniejszością narodową... do nauki a nie na sadolu siedzieć po nocach!
nie żeby coś, ale właśnie po ostatnim meczu ludzie pokazali jakimi są patriotami... w moim mieście jakiś debil spalił flagę narodową z godłem na środku...
O czym ty do chuja pana mówisz autorze?
Po pierwsze to na samochodach miało udawać banderę wojenna Polskiej Marynarki Wojennej. Udawało nieudolnie bo wg. przepisów godło nie powinno znajdować się wyłącznie na białym pasie i nie powinno za niego wychodzić. A po dwa nie rozumiem po co ściągać flagi i barwy narodowe. Euro się wszak nie skończyło, tylko nasza reprezentacja już w nim nie gra (tak btw. od tego nam się chyba ani flaga, ani godło nie zmieniło coby je z taką pogardą wyrzucać), więc uważam że tym bardziej powinniśmy pokazać obcokrajowcom że jesteśmy dumni z tego że tą imprezę organizujemy, że są w Polsce a polskimi barwami są biały i czerwony.
Edit: (...) godło POWINNO znajdować się (...)
Miało być
Edit: (...) godło POWINNO znajdować się (...)
Miało być
Cytat:
A po dwa nie rozumiem po co ściągać flagi i barwy narodowe.
racja, nie wszyscy przeciez sciagneli, w pelni popieram.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów