📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jestem z USA i nie rozumiem tego dowcipu. Dziwne macie poczucie humoru w tym Stanie Europy Polsce.
Asia lubi Afrykanów z ich wielkimi ... sercami, to oczywiste. Kurwa.
Afryka przypomina mi srającego dinozaura, gdzie madagaskar to gówno, a ten odstający półwysep na wschodzie to ogon.
jesli nie zrozumiales to z pelna stanowczoscia stwierdzam, ze powinienes chodzic w takiej oto koszulceczy tylko mi się wydaje, że to jest bez sensu?
jolmen13 napisał/a:
Jestem z USA i nie rozumiem tego dowcipu. Dziwne macie poczucie humoru w tym Stanie Europy Polsce.
W Twoim przypadku USA to chyba "UWAŻAJ SOLEC! ACHTUNG!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów