18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
czosef 2014-06-30, 1:22
wyjde za ciebie
Zgłoś
UFS-Gwyn 2014-06-30, 1:23
Prosimy o zdjęcie, ab ocenić, czy warto
Zgłoś
Zarammoth 2014-06-30, 1:34 21
Everlast1111 napisał/a:

co za problem, torrenty i pobieramy

Jebany cebulacki złodziej, przynajmniej dałbyś zarobić polskiej firmie promującej polską literaturę (a dalej - polską/słowiańską kulturę i mitologię).

Zgłoś
Casperiously 2014-06-30, 1:34 14
Fajnie że tytulik od polaków CD projekt nabiera rumieńców w świecie gier kiedy takie wielkie korporacje typu EA tracą już swoje uznanie na które pracowali latami (przykład - seria NFS).
Zgłoś
Murekkk 2014-06-30, 1:49 1
Mam nadzieję, że w trzeciej części postarali się z walką i będzie dużo lepsza.
Zgłoś
bowmanek 2014-06-30, 1:50 4
Ja zamówiłem już edycję kolekcjonerską. Przymierzam się też do planszówki stworzonej przez Ignacego Trzewiczka na zamówienie CD Projektu. Jaram się tą grę, a tak długo jeszcze trzeba będzie czekać. Na cd-action czytałem, że można ją już przejść w całości, a ostatnie miesiące to szlify i testowanie bety.
Zgłoś
Pluto 2014-06-30, 2:28 2
Jako że dwa cycki mojej kobiety mi w zupełności wystarczają zróbmy tak: ja po premierze dam Ci chwile pograć a ty oddasz swojego cycka na cele charytatywne np do domu dziecka, a niech się dzieciaki nacieszą.

wit wit witaj
Zgłoś
nanab 2014-06-30, 2:45 2
Jakaś nowa tibia? Dobra, żartowałem, nie chcę obrazić tibii bo ona w odróżnieniu do tego syfu ma coś poza grafiką
Zgłoś
sajet 2014-06-30, 3:09
Jak ma tak złożony i płynny system walki jak 1 i 2 to biegnę do sklepu ...
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2014-06-30, 5:49 4
Pierdolnę jak się okaże, że ta gra to jedna wielka klapa. Ale raczej jest to mało prawdopodobne, bo nawet jakby była tylko w połowie tak dobra jak pokazują zapowiedzi to i tak będzie zajebista.
Zgłoś
bloodwar 2014-06-30, 7:21
Dałbym uciąć lewy cycek mongolskiej zielarki żeby w to zagrać!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
2................d 2014-06-30, 8:27
lewy to ten większy?
Zgłoś
Destez 2014-06-30, 9:45
Sprzedaj mi cycka to kupie ci tą gre
Zgłoś
PaniPalec 2014-06-30, 10:18
jeśli znowu w tej gównianej grze będą te jebane glitche to pierdole nawet nie będę przechodzić bo system walki też był do dupy z tego co pamiętam, już wolę poczekać na Diablo III na Ps4...

żyd
Zgłoś
mongolskazielarka 2014-06-30, 10:18 1
Ach i tutaj zaczynają się nieporozumienia. Lewy cycek za ZAGRANIE, a nie KUPIENIE. Kupić to sobie ją mogę, ale żeby w nią zagrać potrzebuję lepszego sprzęty.

czosef napisał/a:

wyjde za ciebie

Niech będzie, moja panno młoda.

My stories depicts the absolute truth, except when it does not.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów