18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
hello_world 2014-06-30, 11:54
Gdzie jest ten cycek?
Zgłoś
ProVVe 2014-06-30, 12:38 7
Do części kutasów... Wyskakiwać z kasy, a nie kurwa piracenie naszych produktów. Jak nie zarabiacie to kurwa dorywczo ciach i pozamiatane... Żeby 120zł nie uciulać...

Ola gringo
Zgłoś
KhorneFlakes 2014-06-30, 12:41 1
Miracle of Sound robi bardzo fajne kawałki inspirowane grami, osobiście polecam New Black Gold
Zgłoś
k................8 2014-06-30, 13:47 2
Znając życie to nasz rodzimy Wiedźmin zmiecie wszystkie konkurencyjne rpgi z powierzchni i wkurwi twórców konkurencji tak jak to było w przypadku wiedźmina 2, Jedynym realnym konkurentem będzie Dark Souls 2 a twórcy takiego gówna jak Dragon age będą pianę toczyli z wkurwienia i bardzo kurwa dobrze.Wiedźmin to gra rpg z prawdziwego zdarzenia, zajebiste teksty, muzyka, fabuła i rozgrywka do tego zajebiste dupy(min Triss Merigold ) Wiedźmin wyznaczył nowy poziom zajebistości gier rpg i jest praktycznie bez konkurencyjny bo żadna zachodnia produkcja raczej nigdy nie będzie tak zajebista jak wiedźmin.
Sapkowski może być w chuj dumny.
Zgłoś
robert357 2014-06-30, 14:36 2
Muzyka nie pasuje. Zamiast słowiańskiego klimatu zrobił się baśniowy.

:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Zgłoś
LeCezar 2014-06-30, 14:37
@up
Sapkowski akurat oddziela się od gry i nie chce być z nią łączony, co wiele razy podkreślał. Wg niego gra odstaje od jego wizji Wiedźmina.
Zgłoś
robert357 2014-06-30, 14:41
W jedynce się dało zrobił normalne kawałki. Dwójka zmieniła się w baśń - i muzyka, i otoczenie. W trójce nadal muzyka z tego co widzę została... słaba.

:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Zgłoś
gros 2014-06-30, 14:57
co to jest Wiedźmin? i kim jest ten Sapkowski?
Zgłoś
Jasper2014 2014-06-30, 15:43
Już save do importu się robi
ACT 3
Poziom Mroczny
Zajebioza!!
Ciekawe jak ukażą strony po których się poszło
Zgłoś
Bembols 2014-06-30, 19:53 1
Rok temu kupiłem wyjebanego kompa, ale jak widzę tą grafe to stwierdzam fakt, że chyba będę musiał ulepszyć maszyne, żeby pograć na ultra Jakie tekstury kurwa już nie mogę się doczekać aż wyjdzie, potem chorobowe 2tyg i ogień 15h dziennie

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Zgłoś
Corey_09 2014-06-30, 20:17
mongolskazielarka napisał/a:

Nie wiem jak wy, ale ja sprzedałabym lewego cycka, żeby w to zagrać.

Ja tam nie widzę problemu, kupię sobie i zagram

No i Chuj!
Zgłoś
dmesg 2014-07-01, 12:15 1
A ja to bym chciał, żeby zamiast tego oklepanego Wiedźmina zrobili grę na podstawie Pana Lodowego Ogrodu. To mógłby być HIT.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów