📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mongolskazielarka napisał/a:
Nie wiem jak wy, ale ja sprzedałabym lewego cycka, żeby w to zagrać.
Ja sprzedam oba! Mam brzydkie, tłuste cyce...
Cytat:
Pokaz tego cycka. Musze ocenić czy jest wart byś mogła zagrac.
mongolskazielarka napisał/a:
Przejdziesz grę i zostaniesz z jednym cyckiem.
Ęriko De Skuczas Palabras napisał/a:
To wypierdalaj na siłownię leniu a nie żal się w internetach.
Ja sprzedam oba! Mam brzydkie, tłuste cyce...
venox napisał/a:
Pokaz tego cycka. Musze ocenić czy jest wart byś mogła zagrac.
--
edycja - tja, cos mi na oczy padło... venox zwracam honor, a Ty mongolskazielarka smialo mozesz pokazac cyca
Dawno żadnego nie trzymałem w ręku. Jak kupie Wiedźmina to napiszę. cycki zawsze mile widziane.
Utnij prawego, ktoś kiedyś powiedział że podobno przeszkadza przy strzelaniu z łuku
Jeden komentarz o pokazywaniu cycków wystarczy. Za bardzo staracie się być śmieszni i wychodzi z tego zbiorowisko prawiczków
Uratuję Twojego cycka - wg zapowiedzi, to w lutym będziesz mogła grę sobie normalnie, jak biały człowiek, w sklepie za $$$ zakupić... Bez zbędnego poświęcenia.
Hehe oj panowie, co z tego że sprzedacie cycka jak wasz komp tej gry nie odpali a jak juz to co za problem, torrenty i pobieramy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów