Gameplayowy trailer Wiedźmina 3. Potrzebuję nowego komputera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
To przebije Skyrima.
No mam nadzieje, że to będzie taka RPGowa poprawka na Skyrim, który sprawił mi niesamowity zawód. Za to nigdy nie lubiłem Wiedźmina :O (gry). Open world i inne marketingowe pierdoły zapowiadają porządny tytuł. Chociaż jak tak popatrzeć na zapowiedzi Skyrim'a to może faktycznie nie powinienem sobie robić nadziei że W tym razem da radę -.-
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
- logikatory na facebooku
ja tam ciagle mam nadzieje ze sie dzieki tej grze w hollywoodzie zainteresuja sapkowskim i jego ksiazkami i bedzie w koncu na ich podstawie jakas pozadna produkcja
Powiedział przedstawiciel religii, która jeszcze niedawno nakazywała palenie "niewiernych" a jej wyznawcy srali na ulicy.
ps. Dodam jeszcze, że twój idol( w sumie mój też) Dmowski był dumny ze słowiańskiego pochodzenia
ps. Dodam jeszcze, że twój idol( w sumie mój też) Dmowski był dumny ze słowiańskiego pochodzenia
Cytat:
O Polsce możemy mówić dopiero od momentu przyjęcia chrztu, wcześniej to była dzicz wierząca w zabobony zwana polanami której nikt nie traktował poważnie, takiej przeszłości akurat lepiej nie promować no ale pewnie gra za żydowskie albo czerwone pieniądze więc robi z nas ciemnogród.
Co was kurwa, matka nie kocha, a ojciec za mocno? O co wy sie kurwa klocicie, czytaliscie w ogole kiedys Sage, ze pierdolicie takie smuty?
To, że katolicy próbują wymazać kawałek naszej historii to dla Ciebie smuty?
Nie widać kolosalnej różnicy w grafice. Jeśli w dwójkę grałem na max bez ubersamplingu to w trójkę na low-medium z pewnością da się pograć na moim obecnym sprzęcie. Oby tylko nie skopali optymalizacji.
"The last part of the legend"
Że koniec?! No to RED będzie musiał zrobić nową produkcję!
Że koniec?! No to RED będzie musiał zrobić nową produkcję!
Imie_jego_44 napisał/a:
Temu co reprezentowali sobą Słowianie daleko do kultury
skąd to wiesz
przecież wyznawcy Jezuska z chujozetu dokładnie wszystko zniszczyli aby nie było "dobrego" śladu
a w książeczkach nie zawsze opisana jest prawda (papier wszystko przyjmie)
gra zapowiada się wyśmienicie
A wiecie w ogóle kim jest ten Sapkowski?
"W 2012 roku Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego Bogdan Zdrojewski odznaczył go srebrnym medalem Gloria Artis[2]."
"Andrzej Sapkowski jest laureatem wielu nagród literackich polskich i zagranicznych, w tym Paszportu Polityki "
Pewnie nie bez powodu czerwoni go tak chętnie nagradzają mimo, że Ziemkiewiczowi czy Rymkiewiczowi do pięt nie dorasta.
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
"W 2012 roku Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego Bogdan Zdrojewski odznaczył go srebrnym medalem Gloria Artis[2]."
"Andrzej Sapkowski jest laureatem wielu nagród literackich polskich i zagranicznych, w tym Paszportu Polityki "
Pewnie nie bez powodu czerwoni go tak chętnie nagradzają mimo, że Ziemkiewiczowi czy Rymkiewiczowi do pięt nie dorasta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów