Typowa wiązanka z Wiedźmina 2. Na początku gry mamy kilka lepszych i bardziej wysublimowanych, ale ta jest w miarę ostra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I to jest gra dla prawdziwego sadysty! pomijając to, że tekstury zajebiście wolno się wczytują i w chuj rzeczy się pozmieniało inne gry mogą się przy nim w dupe schować
(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_̅_̅_̅()ڪے przypal
Nie ma gry idealnej, ale Wiedźmin 2 mimo kilku błędów i niedociągnięć jest jej najbliższy
Co jak co ale żeby pociągnąć go na full opcjach to trzeba mieć monstrum pc . U mnie na crossfire 6850 w niektórych miejscach ostry spadek fps.
wiesz, ja gram na laptopie, mam ustawienia na minimum, zmniejszoną rozdzielczość, a i tak mi lekko przycina. Ale da się grać
Filmik z jednaj z najlepszych i najbardziej rozwalających misji w grze Geralt budzi się rano na kacu i...
nie chce mi się sciągać tej gry a na full by mi poszła
Chuj by Ci poszedł, a ściąganie takiej gry to grzech niewybaczalny... ściągac to można zagraniczny chłam
Ja jestem ciekaw jak zrobią tym razem dubbing w Battlefield 3.Bo w Bad Company 2 był całkiem soczysty,a szczególnie moment kiedy bohaterowie lecieli helikopterem... Baka i Pazura rozjebali system
Co do W2 całkiem spoko giera i podkład
Co do W2 całkiem spoko giera i podkład
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów