Typowa wiązanka z Wiedźmina 2. Na początku gry mamy kilka lepszych i bardziej wysublimowanych, ale ta jest w miarę ostra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mnie się player nie wyświetla , ale chuj jak Wiedzmin 2 to piwo.
Więcej takich monologów na mównicy sejmowej i obrady staną się ciekawe
Wiedzmin 2 to jeden z naszych najlepszych towarów eksportowych. Żadne tam Dragon Age czy skiepszczona Arcania. Mocne teksty, mocna gra i w ogóle zajebiście, że na jakimś polu jesteśmy najlepsi Piwko !
Lubię gry z poprawną polszczyzną.
Gra i tak jest zajebista mimo kilku nieistotnych wad. Jak by nie patrzeć jest to gra jedyna w swoim rodzaju , bez żadnych zrzynek z innego chłamu. No i oczywiście na własnym silniku redEngine. Myślę że w końcu polska scena gier komputerowych ma szansę zaistnieć na rynku. Przykładem jest chociaż bulletstorm który również zasłynął z mocnych dialogów.
mieszkam za granica, wie ktos skad moge zamowic wiedzmina przez internet? w Polskiej wersji jezykowej? z gory dzieki SADOLE!
~seven napisał/a:
mieszkam za granica, wie ktos skad moge zamowic wiedzmina przez internet? w Polskiej wersji jezykowej? z gory dzieki SADOLE!
Użyj mocy umysłu, google po coś kurwa jest.
zamiast przed klawa zgrywac Don kurwa Kihota
edgi, mniej stresu czil aut wyjdz na dwor tam sie pospinac.
zamiast przed klawa zgrywac Don kurwa Kihota
teksty krasnoludów są lepsze "Myślałem, że mam w piwnicy bazyliszka, a to moja stara po węgiel zeszła"
jak będziesz grał dalej to w akt 1 w miescie gość ma dla ciebie wiadomość
to jest dopiero szyderka
to jest dopiero szyderka
Ciekawe, jak do tego podszedł nasz udzielający się w MMA Tylec Brawa dla twórców za pomysłowość i poczucie humoru.
Ogólnie sapkowski lubił tworzyć w takim klimacie ostrym prawdziwym nie jakieś pierdolenie w bambus i owijanie w bawełne " On z twojej zasadzki uszedł ! i podążył na sicz ! !! ~ Nie może być :o " powinno być tam ja pierdole albo wkurwe ;o a nie taki shit
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów