📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie przechodzę Wieśka 3 i uznałem, że Polacy powinni szczycić się właśnie Wiedźminem (grą i książką, filmem niekoniecznie), naszą historią, oraz przede wszystkim pięknymi kobietami Życzę miłego dnia Wszystkim.
Zajebiście ładna laska bez makeupu. Z resztą, jako baba cmentarna też zajebista
No aż tak zajebista laseczka to z niej nie jest...
Albol napisał/a:
Właśnie przechodzę Wieśka 3 i uznałem, że Polacy powinni szczycić się właśnie Wiedźminem (grą i książką, filmem niekoniecznie), naszą historią, oraz przede wszystkim pięknymi kobietami Życzę miłego dnia Wszystkim.
Ładnych parę lat temu poznałam zajebistego Argentyńczyka, któremu Polska się właśnie z Wiedźminem (i Behemothem) kojarzyła. I to jeszcze przed wyjściem pierwszej gry. Do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu, że nie z Papieżem i Wałęsą.
Ktoś słyszał o Sosence? Imo ładniejsza i lepszy makijaż/cosplay robi ;>
w pełnometrażowym Wiedźminie Sapkowski wstał po 40 minutach filmu i wyszedł z sali. Po tym przez kilka lat miał propozycje sprzedania praw różnym producentom ale nikomu z PL nie sprzeda tak mówił na spotkaniu z dziennikarzami. Mam nadzieję, że hamburgery zrobią z tego coś dobrego.
Fajnie wiedzieć, że do Wiedźmina muzyczkę robił Percival, naprawdę im więcej się dowiem o tej grze tym bardziej uważam, że jest to kawał dobrej, ciężkiej roboty. Trzeba będzie w końcu w to zagrać
za Wieśka kontener piwa !!
W Polskie, ręce w Polskie ręce. A ona to kto kuźwa uchodźca z Syrii?
Zresztą w polskojęzycznych mediach to chyba więcej żydów i folksdojczy niż Polaków.
Może w TVP się troszkę poprawiło, bo do niedawna Michalkiewicza to se chyba tylko w TVtrwam można było pooglądać.
Zresztą w polskojęzycznych mediach to chyba więcej żydów i folksdojczy niż Polaków.
Może w TVP się troszkę poprawiło, bo do niedawna Michalkiewicza to se chyba tylko w TVtrwam można było pooglądać.
Charakteryzacja na jedną z postaci rodzimej gry.
Koniobijcy mogą oglądać od początku, reszta 2:15.
Koniobijcy mogą oglądać od początku, reszta 2:15.
Szacun za mejakp niestety, nie wiem dlaczemu ale ona ma tak wkurwiający styl bycia że mnie chuj strzela a do tego ten głos. Żeby zacytować klasyka:
"Myślałem, że ja jeden tak reaguje, ale rozmawiałęm ze znajomymi i jeden powiedział: ja już dawno przestałem(słuchać), bo myślałem, że tę kurwę uduszę"
"Myślałem, że ja jeden tak reaguje, ale rozmawiałęm ze znajomymi i jeden powiedział: ja już dawno przestałem(słuchać), bo myślałem, że tę kurwę uduszę"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów