📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
super obejrzałem całe, ale i tak najbardziej podoba mi się w tym filmiku muzyka soundtrack z wiedźmina po prostu miażdży
a te pedały od Wiedźmina (serialu) nie umiały nawet głupiego elfa wyprodukować, po prostu dali statystom do ubrania jakieś prześcieradła i założyli na głowy opaski...
Sapkowski pewnie miał moralniaka przez kilka lat że oddał swoje dzieło w polskie ręce.
Sapkowski pewnie miał moralniaka przez kilka lat że oddał swoje dzieło w polskie ręce.
Serial miał potencjał, ja do tej pory jak myśle o "młodym" wiedźminie i Yennefer to przed oczyma mam duet Żebrowski & Wolszczak, reszta ekipy to niestety porażka, najgorsza pomyłka to Zamachowski jako Jaskier, całkowite przeciwieństwo tego, jak został opisany w książce, w grze (trójce) wyglądał o niebo bardziej przekonywująco, podobnie jak "growy", starszy wiedźmin (najlepszy był chyba w trailerze "A Night to Remember"). W ogóle nie obraziłbym się jakby jakaś grupa zapaleńców zrobiła "Wiedźmina" w całości w CGI na podstawie modeli z trailerów i cutscenek
mam takie wrażenie że lasce ostro się nudzi oraz dostała pierdolca z braku bolca
bloodwar napisał/a:
Serial miał potencjał, ja do tej pory jak myśle o "młodym" wiedźminie i Yennefer to przed oczyma mam duet Żebrowski & Wolszczak, reszta ekipy to niestety porażka, najgorsza pomyłka to Zamachowski jako Jaskier, całkowite przeciwieństwo tego, jak został opisany w książce, w grze (trójce) wyglądał o niebo bardziej przekonywująco, podobnie jak "growy", starszy wiedźmin (najlepszy był chyba w trailerze "A Night to Remember"). W ogóle nie obraziłbym się jakby jakaś grupa zapaleńców zrobiła "Wiedźmina" w całości w CGI na podstawie modeli z trailerów i cutscenek
Dobór Yennefer faktycznie był bardzo trafny tak ją sobie wyobrażałem z urody jak czytałem książkę. Żebrowski też by mógł być tylko w moich wyobrażeniach Wiedźmin nie miał zarostu. Jaskra zawsze brałem za blondasa i to w miarę młodego Zamachowski to jakaś padaka była. Największy zonk to jednak był Olbrychski jako Faoiltiarna, wiem że postać epizodyczna w książce ale bardzo istotna wg mnie i na pewno nie był to jakiś starzec.
sprytna dupeczka
Nawet całkiem niezła ta Baba Cmentarna ruchałbym.
dumad napisał/a:
mam takie wrażenie że lasce ostro się nudzi oraz dostała pierdolca z braku bolca
Babka ma zajebiste hobby i umiejętności a i tak jakiś stulejarz z gimbazy napisze, że robi to z nudów bo przeciez w tym czasie jedynym prawowitym zajęciem według tej bandy szczylów jest ruchanie ewentualnie chlanie piwska pod blokiem albo oglądanie meczów okręgówki. pluje na takich jak ty:D
To przecie sexmasterka!
Ale czy ona taka zajebista jest to bym polemizował... a co do Wiedźmina to owszem Zamachowski jako taki nie robił specjalnej roboty ale już jego śpiewanie było dla mnie w opór klimatyczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów