Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i najważniejsze kota można prać tylko nie wyżymać.
Widać, że mieszczuch wyruszył na wieś. Oświecę Cię, od tego są kurwa koty. Kot ma łapać myszy, szczury, krety, nornice i ptaki. Kota karmi się mlekiem i resztkami z obiadu. Kota się tylko odrobacza i czasami można odpchlić. Jak zdechnie to zdechnie, załatwisz sobie drugiego. Miejsce kota i psa jest na zewnątrz, jedynie zimowanie może być w piwnicy, ponieważ koty śmierdzą. Chociaż 10 razy wymienisz piach w kuwecie to i tak w domu sierściuchem będzie jebało, a że wy tego nie czujecie to przyzwyczajenie.
Widzę że ze wsi nie wyjeżdżasz za często. Oświecę Cię, wiejskie koty jebią bo na wsiach jebie. Mieszkałem na wsi do 15 roku i wiem jak to wygląda bo sierściuchy zapierdalają na zewnątrz podobnie jak psy i przynoszą od czasu do czasu cały syf na chatę. Jak masz kota w mieście i trzymasz go w domu to nie dość że nie jebie to pachnie perfumami Twojej dupy (o ile masz dupę) BTW, dlaczego koty są spoko? Od kiedy dostałem pierwsze obciąganie szybko znudziło mi się mizianie, przytulanie i inne pierdoły z których dziewczyny nie wyrastają, i tutaj kotek rozwiązuje problem. Dupa ma sierściucha a ja mam luz jak chce posiedzieć na kopmie itp. Poza tym, wyjątkowo polubiłem chuja w dniu kiedy teście przyjechali ze swoim Yorkiem który waży 2x mniej od mojego kota York zbiera regularny wpierdol i nie wychodzi z pokoju, co zniechęca teściów do tak częstych odwiedzin jakie miały miejsce przed pojawieniem się kota.
Poza tym, wyjątkowo polubiłem chuja w dniu kiedy ....
wiem - czepiam się. Ale lekko gejozą zawiało z tego stwierdzenia. Poza tym ogólnie wypowiedź spoko
Jeśli chodzi o zboczenia:
SAM mam kota
ale płeć sobie wybrał[a] inną.. Jeszcze ze śląska, no kombo!
A odrobaczać to powinno się nie tylko kota, ale i ludzi (taka ciekawostka, jak ktoś się nigdy nie odrobaczał to na 99% ma jakieś pasożyty o których nie wie ) - ale to nie jest popularny temat, wręcz czasem wyśmiewany.
Widać, że mieszczuch wyruszył na wieś. Oświecę Cię, od tego są kurwa koty. Kot ma łapać myszy, szczury, krety, nornice i ptaki. Kota karmi się mlekiem i resztkami z obiadu. Kota się tylko odrobacza i czasami można odpchlić. Jak zdechnie to zdechnie, załatwisz sobie drugiego. Miejsce kota i psa jest na zewnątrz, jedynie zimowanie może być w piwnicy, ponieważ koty śmierdzą. Chociaż 10 razy wymienisz piach w kuwecie to i tak w domu sierściuchem będzie jebało, a że wy tego nie czujecie to przyzwyczajenie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów