18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
TRQPL 2019-11-22, 19:36 4
To na szczęście i urodę.

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
Oponka 2019-11-22, 20:08 38
mam nadzieję, że to była feminazistka, która próbowała udowodnić, że nie potrzeba doświadczenia do operowania taczką z gnoju. na zdrowie głupiej pipie
Zgłoś
poligon6 2019-11-22, 20:17 2
Za czasów Pol Pota ubiliby ja motyką.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
McQurwa 2019-11-22, 20:35
Z gnoju powstałeś w gnój się obrócisz

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
mygyry 2019-11-22, 20:49 3
O kurwa damy i wieśniaczki na sadolu
Zgłoś
Tristan88 2019-11-23, 1:46 1
Feminizm w praktyce

"...Za sprawę mojej Ojczyzny,
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Zgłoś
Gamonn1 2019-11-23, 9:20
Nie raz krowa przyjebała mi w usta ogonem ujebanym w gównie, stąd wiem, że gówno nie ma smaku.
Mimo wszystko wakacje na wsi za małolata były zajebiste!
Zgłoś
RedCarpetMiki 2019-11-23, 11:20 1
Oponka napisał/a:

mam nadzieję, że to była feminazistka, która próbowała udowodnić, że nie potrzeba doświadczenia do operowania taczką z gnoju. na zdrowie głupiej pipie

Cipa cię swędzi, że tak p*erdolisz? Babki się dobrze bawią, same się śmieją z sytuacji i jesteś tu jedyną osobą, która odczuwa w związki z tym napięcie.
Zgłoś
naczelny1 2019-11-24, 21:18
Oponka napisał/a:

Powinszować doświadczenia w operowaniu taczką z gnoju. Czy sprawdza się lepiej, niż metalowa?
Zgłoś
tldr 2019-11-25, 15:07
Nie wiedziałem, że taczka gnoju może sprawić ludziom tyle radości... Ten świat nie przestanie mnie zaskakiwać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów