Może i to nie są pełne pompki, ale w takim wieku, to i tak szacun dla gościa więc nie hejtuj.gdyby to jeszcze byly pelne pompki...
Musiałbym być Tobą by w wieku 80 lat być taką niedojdą jaką Ty będziesz. Ja mam zamiar być w formie jak koleś na filmiku, bo o siebie dbam (trenuję, trzymam dietę) i dbać będę.Jak dożyjecie 80 lat to będziecie się trawy trzymać przy sraniu,o pompkach tylko pomarzyć
@2 pierwsze up'y kurwa z was takie kozaki ,że ja pierdole tylko zapominacie o tym ,że nie macie 80 lat i jak zwykle każdy największy kozak w necie ,a naprawdę byś kurwa nawet 100 pełnych nie zrobił...
Chcesz to Ci wstawie filmik jak robie +100 pełnych pizdo
Gimbaza znowu wypisuje swoje opinie i doswiadczenia zyciowe, pochadzace z zycia w gimbazjum, stolujac sie na garnuszku mamusi. Ten czlowiek na filmiku ma 80 lat, a kondycja fizyczna powala 99% ludzi w tym temacie krytykujacych jego wyczyn. Wy w jego wieku bedzieci srali w pieluche w jakims panstwowym domu starcow, w najlepszym wypadku bedzieci juz od dawna gnili pod warstwa ziemi.
Idź na wróżkę jak tak dobrze wiesz kim będziemy w wieku 80lat
ps. wyzywanie od gimbusów, na poziomie
Musiałbym być Tobą by w wieku 80 lat być taką niedojdą jaką Ty będziesz. Ja mam zamiar być w formie jak koleś na filmiku, bo o siebie dbam (trenuję, trzymam dietę) i dbać będę.
Masz jeszcze 56 lat czasu do 80 ,trenuj ,trzymaj dietę,rób regularnie kupę,i trzymaj formę, dzisiaj wigilia i ci nie posunę za ta niedojdę...
Także Wesołych świąt #§*';?€...ju
- jako młody chłopak masz w dupie swoje ciało i dożywasz setki
- jako młody chłopak dbasz o siebie i nie dożyjesz czterdziestki bo wojna, wypadek, choroba...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów