18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Wielka Brytania okiem Rosjanina

Pewien rosyjski podróżnik podczas powrotu do domu zrobił sobie przystanek w angielskim Coventry i opisał to, co zobaczył.

Podróżnik planował zwiedzić w Coventry muzeum motoryzacji, ale z powodu zbyt późnego przybycia nie został do niego wpuszczony. Nie mając nic lepszego do roboty postanowił, że wraz z grupką angielskich znajomych uda się na spacer po miasteczku.

"Wiecie, co mnie zaszokowało? W tym mieście praktycznie nie ma rdzennych mieszkańców, są tylko imigranci z Afryki i Azji. Miałem wrażenie, że nie jestem w Wielkiej Brytanii, ale w Kairze lub Johannesburgu".

"Jest środek tygodnia, a w mieście pełno szlajających się imigrantów. Znajomi wyjaśnili mi, że większość z nich nie pracuje i utrzymuje się z zasiłków i dlatego mają czas na łażenie po centrum".

"Kobiet w hidżabach jest tutaj więcej niż w Stambule, ale na razie mniej niż w Teheranie. Rozumiem, że w biednych i owładniętych islamem krajach chodzenie bez chusty grozi śmiercią, ale co w centrum Europy zmusza mężczyzn do zapuszczania brody, a kobiety do zakrywania włosów? W Kairze nie zobaczycie tylu brodatych, mudżahedinopodobnych facetów, co w tym nieszczęsnym Coventry".

"Jednak najbardziej rzuca się w oczy degradacja rdzennych, brytyjskich mieszkańców. Absolutna większość angielskich kobiet jest tak straszna, jak moje życie bez wypłaty. Zatłuszczone twarze, niewspółmiernie wielkie tyłki, obwisłe brzuchy, jakieś takie niezadbane i niechlujne. Mężczyźni wypadają nieco lepiej, ale to też "ciacha" z widocznymi wadami genetycznymi. Na tle rdzennych mieszkańców imigranci wyglądają o wiele zdrowiej i silniej. Na zdjęciu poniżej macie dla porównania typową Angielkę i typową imigrantkę z Afryki".

A tak wygląda typowa angielska para:

"Po mieście kręcą się grupy pijanej młodzieży o dresiarskiej fizjonomii. Znajomi usilnie prosili mnie, żebym dla własnego dobra nie robił zdjęć tym ludziom".

Kolejni przedstawiciele rdzennej ludności Coventry:

"Angielscy przyjaciele powiedzieli, że Wielka Brytania dosłownie tonie w zalewie imigrantów i podobna sytuacja ma miejsce także w innych krajach Europy. Powiem tylko, że to zapłata dla korony brytyjskiej za wieki kolonializmu. Najwyraźniej zbliża się moment, kiedy Anglicy we własnym kraju staną się prześladowaną mniejszością".

Źródło: joemonster.org/art/23867/Wielka_Brytania_okiem_Rosjanina
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pan_Generał 2013-06-30, 22:20
U mnie w mieście też tak jest
Zgłoś
job_twaju_mać 2013-06-30, 22:24 1
Niedawno wróciłem z Anglii. Wszystko to prawda. Pełno muzułmanek pchających wózek z dzieckiem + reszta ich dzieci - to najczęstszy widok, który mnie spotykał. Z takim przyrostem naturalnym za 20 lat Anglicy będą tam mniejszością.
Zgłoś
O................p 2013-06-30, 22:24 6
Nie żebym jakoś specjalnie lubił Angoli, ale bycie świadkiem upadku białego człowiek jest nieco przykre.
Zgłoś
KMD 2013-06-30, 22:28 3
Się kurwa cieszył, jak białych zobaczył, a to pewnie Polacy
Zgłoś
Jendor 2013-06-30, 22:33 3
Usunąć social, lewaków stłamsić i spokojnie można będzie żyć .. proste
Zgłoś
zarpion 2013-06-30, 22:37
wyspy toną, abadon the islands!
Zgłoś
k................f 2013-06-30, 22:41
co to jest dresiarska fizjonomia?
Zgłoś
T-Will 2013-06-30, 22:45 8
Nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby do miasta, w którym mieszkam od urodzenia zjeżdżało się i osiedlało takie gówno.
Codziennie urządzałbym sobie chyba polowania na tych brudasów.
Zgłoś
deritv 2013-06-30, 22:53 2
Jankes360 napisał/a:

Kurwa. Szkoda tak pięknego kraju. Byłem w Anglii jakieś 5 lat temu, to araba na oczy nie widziałem. Może ze dwie hinduski. Pakistańczyków też już tak dużo nie było. Chyba się wynieśli.

Nie wynieśli się. Pojechali po resztę.
Zgłoś
ObceOko 2013-06-30, 23:30 4
Mieszkam w Coventry od 5 lat i potwierdzam, czarno tu jak w dupie.
Zgłoś
atk123 2013-07-01, 0:04
Rozumiem ból dupy tych którzy siedzą w UK tak jak ja lub innych równie dobrze obleganych krajach europy wschodniej,ale nie rozumiem ludzi którzy się wypowiadają a tak na prawdę nigdy nie mieli styczności z multikulti ps i niech tak zostanie
Zgłoś
IItronic 2013-07-01, 0:10
Ciekawe czy w końcu odwiedził to muzeum. Super sprawa a szczególnie symulacja samochodem który pobił rekord świata w prędkości.
Zgłoś
tepad.no 2013-07-01, 0:10 2
1) Ja balym sie robic zdjecia ciapatym i 'chavsom'. Mozna dostac calkiem szybko w pierdol. Ale oczywiscie rusek na pytanie:
- What are you doing?

odpowie
- Dont worry, I'm frrom Rrassia.

I ciapak, jak ma rozum, celuje wzrokiem w chodnik i kontynuuje wycieczke do kebaba .

2) Anglicy rzeczywiscie maja wady genetyczne i wydaje mi sie, ze dlatego pozwalaja na taka imigracje. Cale wieki ruchali sie miedzy soba i teraz duza ich liczba ma dosc dziwne ksztalty ciala lub twarzy. My w Europie, miedzy innymi dzieki wojnom i napalonym zolnierzom gwalcacym wszystko co popadnie, jestesmy mieszanka zdrowych genow jakiej swiat wczesniej nie widzial .

3) Jakis czas temu kupowalem samochod i najtansze sztuki z 'najmniejszym' przebiegiem maja wlasnie w Coventry. Nie ma w UK drugiego miasta, ktore ma tak 'tanie' samochody. heheh.
Zgłoś
artis1990 2013-07-01, 2:52
Ojejku, a tak niedaleko miał do Birmingham. Europejskiej stolicy kozojebców. Centrum to jeszcze nic, jest kilka dzielnic, które w 99% są zamieszkałe przez szmatogłowców. Sam mieszkam kawałek po za Birmingham, a właściwie Solihull. Niestety autobusy miejskie tu dojeżdżają i brud przyjeżdza się powaflować na ładnej dzielnicy. Nie wiedzą natomiast, że jest ładna, ponieważ ich tu kurwa nie ma. Na swoich dzielnicach standard spadł jak w jakiejś Syrii, to teraz się panoszą tam gdzie jakiś poziom jest, jebane gówna.
Zgłoś
b3mol 2013-07-01, 5:08 1
Mieszkałem w Londynie. Teraz mieszkam Irlandii.
Co mnie wkurwia ?
Jak nie ma polskiego sklepu w okolicy to Polacy pierdolą, że powinien taki być.
Jak pojawia się sklep z żywnością z innego kraju to jadą po nim jak szmacie.
Potem się przypierdalają, że inne kraje najeżdzają Irlandię, czy Anglię...
Sami chcemy swojego w innym kraju a pierdolimy o innych.
Muzułmanie to inna bajka. Jebać ich i to jebać twardo kozią nogą chociażby !

A co mnie najbardziej wkurwia u Polaków, którzy cisną na inne kraje za granicą ?
To, że w miejscu pracy sami rozmawiają non-stop po polsku nie patrząc na innych pracowników.

Teraz czekam, aż ktoś jebnie, że jestem polaczkiem itp.....

Byłem w PL tydzień temu w Elblągu. Obsługa w jakiejkolwiek restauracji to była tragedia... Zamówienie czegokolwiek to problem. Dlaczego ? Przepraszam, ale wyprzedaliśmy to i to... czy mogę zasugerować inne danie ? OK nie ma problemu. Zamawiasz drinka i ta sama sytuacja. Skończyła się nam tequila. Może whiskey ?

Tęsknię za krajem. Z chęcią bym tam wrócił z moim kwalifikacjami. Jednak nikt nie jest w stanie zapłacić za odpowiedniego pracownika...... I tak też będziemy w czarnej dupie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem