18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wielka Brytania okiem Rosjanina

Pewien rosyjski podróżnik podczas powrotu do domu zrobił sobie przystanek w angielskim Coventry i opisał to, co zobaczył.

Podróżnik planował zwiedzić w Coventry muzeum motoryzacji, ale z powodu zbyt późnego przybycia nie został do niego wpuszczony. Nie mając nic lepszego do roboty postanowił, że wraz z grupką angielskich znajomych uda się na spacer po miasteczku.

"Wiecie, co mnie zaszokowało? W tym mieście praktycznie nie ma rdzennych mieszkańców, są tylko imigranci z Afryki i Azji. Miałem wrażenie, że nie jestem w Wielkiej Brytanii, ale w Kairze lub Johannesburgu".

"Jest środek tygodnia, a w mieście pełno szlajających się imigrantów. Znajomi wyjaśnili mi, że większość z nich nie pracuje i utrzymuje się z zasiłków i dlatego mają czas na łażenie po centrum".

"Kobiet w hidżabach jest tutaj więcej niż w Stambule, ale na razie mniej niż w Teheranie. Rozumiem, że w biednych i owładniętych islamem krajach chodzenie bez chusty grozi śmiercią, ale co w centrum Europy zmusza mężczyzn do zapuszczania brody, a kobiety do zakrywania włosów? W Kairze nie zobaczycie tylu brodatych, mudżahedinopodobnych facetów, co w tym nieszczęsnym Coventry".

"Jednak najbardziej rzuca się w oczy degradacja rdzennych, brytyjskich mieszkańców. Absolutna większość angielskich kobiet jest tak straszna, jak moje życie bez wypłaty. Zatłuszczone twarze, niewspółmiernie wielkie tyłki, obwisłe brzuchy, jakieś takie niezadbane i niechlujne. Mężczyźni wypadają nieco lepiej, ale to też "ciacha" z widocznymi wadami genetycznymi. Na tle rdzennych mieszkańców imigranci wyglądają o wiele zdrowiej i silniej. Na zdjęciu poniżej macie dla porównania typową Angielkę i typową imigrantkę z Afryki".

A tak wygląda typowa angielska para:

"Po mieście kręcą się grupy pijanej młodzieży o dresiarskiej fizjonomii. Znajomi usilnie prosili mnie, żebym dla własnego dobra nie robił zdjęć tym ludziom".

Kolejni przedstawiciele rdzennej ludności Coventry:

"Angielscy przyjaciele powiedzieli, że Wielka Brytania dosłownie tonie w zalewie imigrantów i podobna sytuacja ma miejsce także w innych krajach Europy. Powiem tylko, że to zapłata dla korony brytyjskiej za wieki kolonializmu. Najwyraźniej zbliża się moment, kiedy Anglicy we własnym kraju staną się prześladowaną mniejszością".

Źródło: joemonster.org/art/23867/Wielka_Brytania_okiem_Rosjanina
Zgłoś
liana 2013-06-30, 20:16 11
Chciały angole to mają multi-kulti.Na szczęście są wyspą także na pohybel i czekać aż to pierdyknie ,dobrze im tak.
Zgłoś
konrad_n 2013-06-30, 20:25 39
wielokrotnie bylem w UK i potwierdzam, jest tak jak na zdjeciach
Zgłoś
nedon 2013-06-30, 20:27
No co, międzynarodowe miasto ;_D
Zgłoś
Robster 2013-06-30, 20:51 4
I dobrze. Jak z dwa większe państwa staną się prowincjami ciapatych, to może reszta przejrzy na oczy i nie dopuści szerzeniu się tej zarazy.
Zgłoś
R................s 2013-06-30, 21:00 1
ja mieszkam w UK i w mojej okolicy są 4 polskie sklepy.. i wszystkie należą do ciapatych.
Zgłoś
SkipiBoom 2013-06-30, 21:15
I nastana wkrotce cosy, że naoi rodocy, wkrotce wrócą do Polskiej pracy, wygnani przez arabusy i inne brudusy. A gdy w nasze granice wrocic zechcieją, zrozumieją, ze arabusy i brudusy, w Polsce miejsca nie zegrzeją...
Zgłoś
i................a 2013-06-30, 21:48 2
Jeszcze angole się z nami przeproszą... Polacy znów im będą potrzebni, ale myślę, że po prostu dostaną figę z makiem tak jak My w 39'
Zgłoś
o................n 2013-06-30, 21:50 6
Mieszkam obecnie w Edynburgu i chcę podkreślić jedną rzecz, którą opisał autor: Mężczyźni wypadają nieco lepiej, ale to też "ciacha" z widocznymi wadami genetycznymi. Byłem niezwykle zaskoczony kiedy zobaczyłem tyle otyłych, chorych, na wózkach lub z jakimiś syndromami. Cóż, mieszkanie na wyspach i brak mieszania genów nie wpłynął na nich zbyt dobrze. Co do UK to sądzę, że mimo wszystko władza ma jakiś plan i tak po prostu kozojebców nie zaprosiła.

A pod tym względem "zdrowia genetycznego" Europa Wschodnia ma najlepiej, a w szczególności Ukraina: są w niej najpiękniejsze kobiety jakie widziałem, bo mieszały się w niej geny Polaków, Tatarów, Rosjan, Francuzów, Niemców i pewnie nawet parę mongolskich domieszek by się znalazło
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-06-30, 21:56 3
Mieszkam w UK i zarabiam na ciapatych niezłe sianko - handluje kozami.
Zgłoś
jamcito25 2013-06-30, 22:00 2
MichasQ napisał/a:

"Najwyraźniej zbliża się moment, kiedy Anglicy we własnym kraju staną się prześladowaną mniejszością".

I znowu trzeba będzie tworzyć "dywizjony" żeby im pomóc odzyskać kraj. Oby w naszej kochanej Ojczyźnie nie doszło do czegoś takiego...
Zgłoś
MrYeni 2013-06-30, 22:06 3
Niegorzej sprawy mają się w Norwegii. Tam też jest mnóstwo ciapatych - głównie pakisów, ponieważ Norwegia od kilkunastu lat prowadzi program zasiedlania swojego kraju obcokrajowcami. Na szczęście już zauważyli swój błąd i nie sprowadzają arabusów którzy są jak pijawki na zdrowym narodzie norweskim. Teraz rząd postanowił osiedlać Norwegie obywatelami narodów wschodnio-europejskich, widząc, że m.in. Polacy to osoby ciężko pracujące na emigracji. Przynajmniej oni się poznali na nas.
Zgłoś
TheSentinel 2013-06-30, 22:10
A Putin dzisiaj dwie piękne ustawy wprowadził, poczytajcie sobie na różnych portalach, bodajże o zakazie propagowania homo u nieletnich oraz pierdlu za niszczenie, bądź obrażanie religii (prawosławia) w Rosji Graty dla Ruskich.

Edit: Przepraszam, podpisał ustawy

Wolny człowiek
Zgłoś
a................n 2013-06-30, 22:10 1
Byłam dzisiaj w rynku, mieszkam we Wrocławiu, i też widziałam mnóstwo muzułmańskich rodzin. Masakra jakas.
Zgłoś
Jankes360 2013-06-30, 22:11
Kurwa. Szkoda tak pięknego kraju. Byłem w Anglii jakieś 5 lat temu, to araba na oczy nie widziałem. Może ze dwie hinduski. Pakistańczyków też już tak dużo nie było. Chyba się wynieśli.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów