18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:57
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:27
🔥 Gimbus w autobusie - teraz popularne
W sąsiedztwie Betânia w południowym Manaus doszło do konfrontacji gangu Familia do Norte z dżentelmenami z Polícia Militar. Gangsterzy kozaczyli, wbili na cudzą dzielnię z pistoletami, pokazując co to nie oni (do 1:00). Gdy do akcji wkroczyli panowie z żandarmerii wojskowej, zakończyło się to śmiercią 17 członków gangu. Uczciwi mieszkańcy oraz członkowie konkurencyjnego Comando Vermelho mają co dzisiaj co świętować.

Niestety filmu z samej akcji nie mogę znaleźć. Niezawodny Portal do Zacarias się nie otwiera (dziwnym trafem, strona przestała istnieć, odkąd ujawnili wały żony gubernatora stanu Amazonas)
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r061071 2019-10-30, 22:50 3
Ale mend wyczesali
Zgłoś
Dzisiaj 2019-10-30, 23:21 2
ok i ja to rozumiem - akcja przeprowadzona sprawnie. 17 trupow i skonfiskowana bron na "wystawie"

W Polsce niejednokrotnie policja zatrzymywala kiboli i rewkirowali tasaki, noze, siekiery, maczety, kastety a nawet slynny widelec. JA sie kurwa pytam - gdzie te ofiary ustawek? Kiedy do szpitala przywieziono 4 trupy i 20 rannych po sutawce z narzedziami??

Czy kibole to takie zjeby, ze od 30 lat NIGDY nie potrafili zorganizowac ustawki tak zeby policja ich nie zgarnela prze dustawka? TAcy honorowi, ze trupy zakopuja odrazu w lesie a rannych lecza u weterynarza?

Niech mi ktos odpowie czy za kazdym razem to pokazowka zorganizowana przez policje i sluzby? Moze ktos z was sadole zna przypadek sadolowej ustawki zakonczonej kilkoma trupami, odcietymi rekami, nogami, glowami? No chyba, ze maja te narzedzia gumowe...
Zgłoś
emperorzbigniew 2019-10-31, 0:22
^^ Za dużo filmów.
Zgłoś
farcz88 2019-10-31, 5:49
^Dzisiaj w azjatyckie lidze i południowo amerykańskiej spróbuj poszukać tam maczeta dla kibica jak piłka dla zawodnika , meczu nie będzie gdy jej zabraknie
Zgłoś
Matt 2019-10-31, 6:16
NDC na koncu tzn. Ciąg dalszy nastąpi tylko że po Manauskiemu
Zgłoś
Wiewór 2019-10-31, 6:16
Ale jak do szpitala? Smieciarki nie było?
Zgłoś
SirMajkel 2019-10-31, 10:54 1
i bardzo dobrze, z takimi bandziorami nie wolno się patyczkować. Prawa człowieka są dla ludzi a nie bestii.
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-10-31, 11:27
Dzisiaj napisał/a:

ok i ja to rozumiem - akcja przeprowadzona sprawnie. 17 trupow i skonfiskowana bron na "wystawie"
W Polsce niejednokrotnie policja zatrzymywala kiboli i rewkirowali tasaki, noze, siekiery, maczety, kastety a nawet slynny widelec. JA sie kurwa pytam - gdzie te ofiary ustawek? Kiedy do szpitala przywieziono 4 trupy i 20 rannych po sutawce z narzedziami??
Czy kibole to takie zjeby, ze od 30 lat NIGDY nie potrafili zorganizowac ustawki tak zeby policja ich nie zgarnela prze dustawka? TAcy honorowi, ze trupy zakopuja odrazu w lesie a rannych lecza u weterynarza?
Niech mi ktos odpowie czy za kazdym razem to pokazowka zorganizowana przez policje i sluzby? Moze ktos z was sadole zna przypadek sadolowej ustawki zakonczonej kilkoma trupami, odcietymi rekami, nogami, glowami? No chyba, ze maja te narzedzia gumowe...

Tych przypadków w chuj było,które opisujesz.Tylko to jest hermetyczne środowisko nie chce,na siebie zeznawać.Cały czas jak Interpol ścigał jakiegoś gangusa za granicą to były zarzuty handlu narkotykami i pobiciem z skutkiem śmiertelnym.Dlatego te śmierci przez media przechodziły bez echa,bo właśnie pobicie ze skutkiem śmiertelnym chujowo brzmi w mediach.W Polsce mówi się o mediach,tylko na zasadzie jakiej są ideologii,zapominając że tv prywatne,na pierwszym miejscu muszą stawiać oglądalność,a to co jej nie ma spada z anteny.Patrz jak działa to w sieci,jak jest absurdalny link np Robert Lewandowski nigdy nie grał w Polskiej Reprezentacji Narodowej to ludzie w to klikają napisać,jaka to bzdura.Pisze się jak najbardziej kłamliwy tekst,żeby ludzie mogli zabłysnąć i w komentarzu napisać,że to nieprawda,ne dali się oszukać,a własnie dali się zrobić w chuja na całego.Ty własnie jesteś takim człowiekiem.
Zgłoś
Luksus40percent 2019-10-31, 16:58
Kurwa co to amazońska stolica??? Stolica kraju w którym jest Amazon czy Amazonka przez niego przepływa??? W obu opcjach w hooj panie.
Zgłoś
PanPieczara 2019-10-31, 17:20
"uczciwi mieszkańcy" w brazylii hehe
Zgłoś
phrontch 2019-10-31, 19:35
Stolica stanu Amazonas, ignorancie
Zgłoś
mazga50 2019-11-01, 0:45
Wściekłe psy się zabija i tak powinno być z każdym gangsterem. Inaczej nigdy nie będzie spokoju
Zgłoś
PanAndrzej666 2019-11-01, 0:58
toż to zwykłe czarne małpy z bronią ! zero myślenia ,prymitywne postacie
Zgłoś
Bantol 2019-11-01, 10:18
jebane brudasy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem