nbcphiladelphia.com/news/local/phat-geez-derrick-gant-deadly-shooting-...
nbcphiladelphia.com/news/local/phat-geez-derrick-gant-deadly-shooting-...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda że nie czarnucha. Czarnucha było by mi nie szkoda...
Przecież był czarny.
To, że czarni pochrząkują coś na scenie to rozumiem. W końcu ich kultura. Ale nie rozumiem fascynacji białych tym całym rapem czy hip-hopem. Jak ktoś może podniecać się melodeklamacją w rytm tam-tamów, gdy w każdej chwili może sięgnąć po arcydzieła największych mistrzów muzyki klasycznej?
Przecież był czarny.
To, że czarni pochrząkują coś na scenie to rozumiem. W końcu ich kultura. Ale nie rozumiem fascynacji białych tym całym rapem czy hip-hopem. Jak ktoś może podniecać się melodeklamacją w rytm tam-tamów, gdy w każdej chwili może sięgnąć po arcydzieła największych mistrzów muzyki klasycznej?
Kolejny fan Zenka Martyniuka
Kolejny fan Zenka Martyniuka
nie pierdol gościu bo rap to murzyńska a raczej małpia muzyka a zenek jes przynajmniej biały
nie pierdol gościu bo rap to murzyńska a raczej małpia muzyka a zenek jes przynajmniej biały
Oprócz rapu i Zenka jest jeszcze trochę innej muzyki.
To nie jest żadna zaleta. A jego tfurczość dowodzi że można zejść do takiego samego poziomu jak czarnuch z tematu.a zenek jes przynajmniej biały
Oprócz rapu i Zenka jest jeszcze trochę innej muzyki.
Przede wszystkim rap i Zenek to nie muzyka, tylko gówno dla ubogich
Rap to nie muzyka. Rap to szajs.
To nie jest żadna zaleta. A jego tfurczość dowodzi że można zejść do takiego samego poziomu jak czarnuch z tematu.
Majeńka, Majeńka, będziesz miała do czynienia ze SkoPio1!!!!
Przede wszystkim rap i Zenek to nie muzyka, tylko gówno dla ubogich
Majeńka, Majeńka, będziesz miała do czynienia ze SkoPio1!!!!
Dokładnie. Zaraz się Miodek odpali, błędów językowych jaki fleksji jej nie wybaczy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów