Chcę was poinformować o wielkiej tragedii do jakiej doszło w Poznaniu. Łączcie się ze mną w bulu i nadzieji, że więcej już nie dojdzie do takiej katastrofy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Niby gdzie to miało miejsce, w Poznaniu?
ojtam, not specjal
stalo sie...
lece na piwo
stalo sie...
lece na piwo
Niby gdzie to miało miejsce, w Poznaniu?
"Po godz. 16.00 na Rondzie Obornickim TIR wiozący naczepę pełną piwa zgubił ładunek. Chwilowo był utrudniony przejazd w kierunku Obornik. "
epoznan.pl/news-news-26262-Z_ciezarowki_wypadly_skrzynki_piwa
prosz..
Zrobić miejsce na Wawelu !!!!
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Uświadomię cię - trafiłeś do internetu. Więc skąd do chuja mamy wiedzieć czy bawisz się w "udawanego analfabetę" czy po prostu jesteś kolejnym imbecylem bez szkoły?
@UP jeżeli ktoś chociaż trochę się orientuję w tym co się dzieje w Polsce, to powinien zaczaić, że robię jaja sobie . Inni jakoś nie mieli problemu i zrozumieli to.
Masz piwo, bo śmiałem się bardziej z komentarzy niż obraza.
Myślałem że gimbusy czytają wiadomości, jak nie to po chuj im wos?
Myślałem że gimbusy czytają wiadomości, jak nie to po chuj im wos?
Najbardziej śmiałem się z komentarzy, szczególną perełką jest w tym flame war Blodhgarm chłopie ogarnij Ironię!
EEee tam tylko żubr.
EEee tam tylko żubr.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów