Chcę was poinformować o wielkiej tragedii do jakiej doszło w Poznaniu. Łączcie się ze mną w bulu i nadzieji, że więcej już nie dojdzie do takiej katastrofy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby gdzie to miało miejsce, w Poznaniu?
oglaszam 3 dni zaloby narodowej!!! tyle piwa chuj strzelil
Lnkk napisał/a:
Niby gdzie to miało miejsce, w Poznaniu?
"Po godz. 16.00 na Rondzie Obornickim TIR wiozący naczepę pełną piwa zgubił ładunek. Chwilowo był utrudniony przejazd w kierunku Obornik. "
epoznan.pl/news-news-26262-Z_ciezarowki_wypadly_skrzynki_piwa
prosz..
Zrobić miejsce na Wawelu !!!!
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Uświadomię cię - trafiłeś do internetu. Więc skąd do chuja mamy wiedzieć czy bawisz się w "udawanego analfabetę" czy po prostu jesteś kolejnym imbecylem bez szkoły?
@UP jeżeli ktoś chociaż trochę się orientuję w tym co się dzieje w Polsce, to powinien zaczaić, że robię jaja sobie . Inni jakoś nie mieli problemu i zrozumieli to.
Masz piwo, bo śmiałem się bardziej z komentarzy niż obraza.
Myślałem że gimbusy czytają wiadomości, jak nie to po chuj im wos?
Myślałem że gimbusy czytają wiadomości, jak nie to po chuj im wos?
Oby to nie była Perła
Najbardziej śmiałem się z komentarzy, szczególną perełką jest w tym flame war Blodhgarm chłopie ogarnij Ironię!
EEee tam tylko żubr.
EEee tam tylko żubr.
NIEEEEEEEEEEEEE.... ;( spoczywajcie w pokoju [*]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów