Chcę was poinformować o wielkiej tragedii do jakiej doszło w Poznaniu. Łączcie się ze mną w bulu i nadzieji, że więcej już nie dojdzie do takiej katastrofy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Hacerking napisał/a:
Łączcie się ze mną w bulu i nadzieji, że więcej już nie dojdzie do takiej katastrofy.
no łoncze się że już tego nie zrobisz :|
Powiedzieli by o tym z 20 Poznańskim żulom to by językami ten syf ogarnęli.
PS.
KURWA nie możecie zrozumieć faktu, że ten gość napisał to celowo -.-
PS.
KURWA nie możecie zrozumieć faktu, że ten gość napisał to celowo -.-
Sosnowiec łączy się z Wami w bólu... [*]
Właśnie gdy przedwczoraj przechadzałem się po rynku w Krakowie, nie wiedziałem dlaczego, ale nagle poczułem taki ogromny...smutek...
Ty sie polacz ze slownikiem ortograficznym
Uważam iż serwis Sadistic powinien wprowadzić tydzień żałoby narodowej i umieścić do tego czasu różowe tło.
Nie kurwa, ja chyba już nigdy nie wejdę na Sadistica, bo kurwa takiej głupoty ze świeca szukać i mówię tu o panach Zaloguj się, Blodgharm, Brylant ileś tam. Panowie, łączę się z wami w bulu i nadzieji i mam nadzieję, że nie będziecie mieć dzieci.
Co wy chcecie... Hacerking skończy 35 i będzie kandydował: pitbul.pl/sprasowani/internauci-besztaja-komorowskiego
@BongMan
Zanim zaczniesz wypominać innym błędy to najpierw sam naucz się ich unikać.
Zanim zaczniesz wypominać innym błędy to najpierw sam naucz się ich unikać.
8. lipca TIR podczas wykonywania zakrętu w momencie opuszczania ronda zgubił swój ładunek.
Uwaga! Materiał jest szokujący i drastyczny ...
Inna perspektywa:
Złóżmy hołd poległym "Żubrom" tego dnia ... [*]
Uwaga! Materiał jest szokujący i drastyczny ...
Inna perspektywa:
Złóżmy hołd poległym "Żubrom" tego dnia ... [*]
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów