Chcę was poinformować o wielkiej tragedii do jakiej doszło w Poznaniu. Łączcie się ze mną w bulu i nadzieji, że więcej już nie dojdzie do takiej katastrofy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Hacerking napisał/a:
bulu i nadzieji
Oj, załomocą ci do drzwi o 6 rano...
Na harda z tym. Załamałem się....
@BongMan ja się nie boję
Wiadomość o tym wypadku ... wstrząsnęła mną dogłębnie, trudno pogodzić się z tak wielką stratą
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
kto to jest BULU
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
A jaki browar? Bo jak lech to trochę nawierzchni szkoda.
Brylant mam nadzieję, że to ironia, bo jeśli nie to, wybacz, ale muszę się spytać, gdzie Ty kurwa mieszkałeś ostatnie czasy? Bezludna wyspa czy inne zadupie?
@Up był to żubr.
@Up był to żubr.
Hacerking napisał/a:
Brylant mam nadzieję, że to ironia, bo jeśli nie to, wybacz, ale muszę się spytać, gdzie Ty kurwa mieszkałeś ostatnie czasy? Bezludna wyspa czy inne zadupie?
@Up był to żubr.
co ty tak sapiesz najpierw naucz sie ortografii
O co Ci chodzi człowieku? Gdzie popełniłem błąd?
Hacerking napisał/a:
O co Ci chodzi człowieku? Gdzie popełniłem błąd?
Tutaj kurwa
Hacerking napisał/a:
Chcę was poinformować o wielkiej tragedii do jakiej doszło w Poznaniu. Łączcie się ze mną w bulu i nadzieji, że więcej już nie dojdzie do takiej katastrofy.
Brylant (czyżby ten z Poranku Kojota?) i ci, którzy wytykają błąd: wprost.pl/ar/236287/Komorowski-laczy-sie-w-bulu-i-nadzieji-z-Japonczykami/
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ja pierdole jak można było nie zaczaić, że nie jestem takim idiotą, aby jebnąć dwa takie byki. Czy ja wyglądam jak Komorowski?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów