📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:26

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za mało "szmat", ale i tak się udało, więc po c🤬j drążyć temat.
„Tak krawiec kraje, jak mu materii staje”.

I wszystko po to, żeby zaraz wrócić schodami z jakimś bełtem z odpowiednika żabki
pazuzu napisał/a:
Coś czuję że parę kręgów mogło pęknąć, chyba średnio się to opłacało
Co tam parę kręgów zaraz nasmaruje organizm magicznym płynem i będzie tak jakby nic się nie stało

Tu by się przydała melodyjka z Mario
[ Dodano: 2025-01-20, 12:39 ]
Szmatcepcja
[ Dodano: 2025-01-20, 12:39 ]
Zulu-Gula napisał/a:
Za mało "szmat", ale i tak się udało, więc po c🤬j drążyć temat.
Szmatcepcja
chyba za dużo alco i za mało mocy w rączkach
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
jak wytrzeźwieje to bedzie rozkminiać, czy dupsko boli od j🤬ia, czy może od czego innego.
FisioX napisał/a:
Ucieczka się udała, ale noga chyba da o sobie znać po kilku metrach
Jak wytrzeźwieje to może się kapnie że coś jest nie tak.
pewnie w myślach drąży temat, ta merkel i zj🤬a ekologia,
bo kiedyś z workami po zbożu udawało się , nie raz
bo kiedyś z workami po zbożu udawało się , nie raz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie