Mandaty się sypia na potęgę w 20 miejscach w Polsce, a szansa by się od nich odwołać to max 1%.
Mandaty się sypia na potęgę w 20 miejscach w Polsce, a szansa by się od nich odwołać to max 1%.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co do MPK to sam widziałem jak nakurwiali przy ok 50km/h na późnym żółtym, tak że praktycznie będąc na środku skrzyżowania mieli już czerwone. I nie dziwie się.
O ja pierdziele A co nie mógł tak ? Normalnie zdarzył na żółtym. Przejeżdżał przez sygnalizator światło żółte, a to że czerwone wbiło się jak już był na skrzyżowaniu to nic złego. Chyba nie ogarniasz sygnalizacji świetlnej, a najwięcej piszesz w temacie
Światła są dla kierowców a nie na odwrót.
Światła są dla niemot, które normalnie nie potrafią pokonać skrzyżowania. To jest dbanie o płynność ruchu i Twoje bezpieczeństwo. Bo jeszcze jest wiele osób, które nie zjechałyby ze skrzyżowania jakby nie światła, bo nie ogarniają lewoskrętów, bo nie wiedzą kiedy i jak jechać.
Napinasz się w tych internetach jak stare gacie w kroku. Po tym co piszesz widać że masz małe doświadczenie a szczekasz najwięcej. A od szoferaków to sobie wyzywaj po rodzinie. Gówniarzu
Czy ja kurwa napisałem że toleruję i pochwalam przejeżdżanie na czerwonym??? Potrafisz czytać chociaż trochę że zrozumieniem? Co do MPK to sam widziałem jak nakurwiali przy ok 50km/h na późnym żółtym, tak że praktycznie będąc na środku skrzyżowania mieli już czerwone. I nie dziwie się. Bo jak gość by depnął po hamulcu to zaraz trzeba by dzwonić po pogotowie. Było wielu pasażerów stojących.
Światła są dla kierowców a nie na odwrót. A ktoś kto pisze takie bzdury jak ty to albo nie ma prawka albo robi góra 10 tys km rocznie w koło komina po bułki.
Jak mama albo tata zabuli 5 stówek i w chacie do żarcia będziesz miał tylko smalec to zrozumiesz o co chodzi. I najlepsze jest to że zapłacą nie za cwaniactwo czy piratowanie tylko za to że mieli po prostu pecha bo żółte zapaliło się im w najbardziej chujowym momencie.
Nie pozdrawiam i kończę dyskusję bo nie przyjmujesz żadnych argumentów. Zupełnie jak wszyscy zwolennicy PIS.
Jesteś naiwny i myślisz że Państwo dba o twoje bezpieczeństwo. Oby tylko ta naiwność przeszła ci z wiekiem.
A ty zgrywasz wielce doświadczonego mistrza kierownicy uciśnionego przez system, jednocześnie używając argumentu, że nie wyhamujesz, bo ślisko. Jeżeli jest ślisko, to czemu nie jedziesz wolniej?. MPKowców na czerwonym też widziałem - ale na rondzie, gdzie ryzykowali najwyżej klakson od kogoś. Na obwodnicy regularnie zwalniają przed światłami, bo przy 70-80 km/h zrobiliby z osobówki .rar i kaszankę w środku. Mam w rodzinie kierowcę zawodowego i ma takie samo podejście jak ty, "no przecież ja nie wyhamuję tak, jak osobówka", a że zapierdalał 90 w zabudowanym, to już bez znaczenia... Was należy jebać i karać, bo robiąc rocznie sto tysięcy jesteście przekonani o własnej nieomylności. Weź porozmawiaj z ratownikami, albo strażakami, którzy efekty tej waszej nieomylności zbierają potem do czarnych worków i spytaj jak się czują, jak trzeba trupa dzieciaka w wieku ich syna/córki wyciągnąć z samochodu. I powiedz im wtedy, że te wszystkie mandaty to przecież tylko dla łupienia kierowców. Tylko stój daleko, dobrze radzę.
Jedź tak, by nie wpierdalać się na skrzyżowanie na czerwonym. Jak nie potrafisz, to przesiądź się do autobusu/zmień zawód, bo do bycia kierowcą się nie nadajesz.
I nie pierdolić mi tu o stażu za kółkiem, jak byłem młodym kierowcą to też śmigałem na "późnym żółtym", potem przyszło doświadczenie na drodze.
Gdzie kurwa na obwodnicy są światłą i przed rondem? o.O
Przeczytaj mój post jeszcze z 10 razy, jak nadal nie zrozumiesz tekstu pisanego - skasuj konto
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów