📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proponuję zrobić duży test na wytrzymałość suspensorium na petardy, kopanie, pałki, tudzież broń jądrową.
majeńka napisał/a:
[Wysłany: Dzisiaj 16:17] Proponuję zrobić duży test na wytrzymałość suspensorium na petardy, kopanie, pałki, tudzież broń jądrową.
Velture napisał/a:
[Wysłany: Dzisiaj 16:58] Niech kolejnym razem przetestuje ochraniacze na jaja taką samą metodą. Przynajmniej to wadliwe DNA się skończy reprodukować.
"suspensorium" czyli po angielsku "codpiece": część zbroi albo ubioru sportowego ochraniająca bezwartościowe części ciała zwane przez samców klejnotami.
Nie-utwardzona wersja to "mieszek". Zarówno twarde jak i mientkie były przez dużą część historii ważną częścią mody męskiej.
Tak tłumaczę; nie jest to popularny obecnie przedmiot tak więc nieznajomość jego nazwy jest jeszcze wybaczalna. Ale teraz już wiecie, za tydzień zrobię z tego sprawdzian.
Albo na nogi a tak serio to fajnie się słucha jak imbecyl wrzeszczy.
a gdzie reszta filmu
Szkoda, że se w dupę nie wsadził z kondomem dla bezpieczeństwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów