📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Proponuję zrobić duży test na wytrzymałość suspensorium na petardy, kopanie, pałki, tudzież broń jądrową.
Niech kolejnym razem przetestuje ochraniacze na jaja taką samą metodą. Przynajmniej to wadliwe DNA się skończy reprodukować.
Dobry kolega (za to że podpalił ) teraz będzie pomagał głupkowi się wysikać...
majeńka napisał/a:
[Wysłany: Dzisiaj 16:17] Proponuję zrobić duży test na wytrzymałość suspensorium na petardy, kopanie, pałki, tudzież broń jądrową.
Velture napisał/a:
[Wysłany: Dzisiaj 16:58] Niech kolejnym razem przetestuje ochraniacze na jaja taką samą metodą. Przynajmniej to wadliwe DNA się skończy reprodukować.
"suspensorium" czyli po angielsku "codpiece": część zbroi albo ubioru sportowego ochraniająca bezwartościowe części ciała zwane przez samców klejnotami.
Nie-utwardzona wersja to "mieszek". Zarówno twarde jak i mientkie były przez dużą część historii ważną częścią mody męskiej.
Tak tłumaczę; nie jest to popularny obecnie przedmiot tak więc nieznajomość jego nazwy jest jeszcze wybaczalna. Ale teraz już wiecie, za tydzień zrobię z tego sprawdzian.
Velture napisał/a:
Niech kolejnym razem przetestuje ochraniacze na jaja taką samą metodą. Przynajmniej to wadliwe DNA się skończy reprodukować.
Albo na nogi a tak serio to fajnie się słucha jak imbecyl wrzeszczy.
a gdzie reszta filmu
Szkoda, że se w dupę nie wsadził z kondomem dla bezpieczeństwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów