Ja pierdole, jaka łachudra...
Browar za słownictwo. Ostatni raz usłyszałem "łachudra" w latach 90 od matki, wracając od kumpla z ostro zakrapianej domówki...
No chyba, że chodzi o ewentualne koszty leczenia, dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji interweniujących...
chyba locha xD
Gdzie jest policja ja się pytam ?
Jeśli to usa to pewnie żre pączki, a jak w Polsce, to pilnuje jakiegoś domu chuja na Żoliborzu, albo prześladuje kobiety dokonujące legalnie aborcji
Browar za słownictwo. Ostatni raz usłyszałem "domówka" w latach 90... teraz to tylko wixa, balet, melanż i najebka.
Żeby zmniejszyć straty. Ubezpieczalnie w pewnym momencie ustawią zaporowe składki i odmówią odszkodować, gdy na nagraniach będzie widać, że ubezpieczający nie zrobił nic, by zmniejszyć straty.
Nie dziś i jeszcze nie jutro, ale w pewnym momencie chciwość ubezpieczycieli każe im zmniejszyć liczbę i wielkość wypłat...
Murzyni w USA już znacząco się odbili w statystykach odszkodowań, więc temat jest na tapecie.
Jak jestes wlascicielem - masz racje. Jak pracujesz za minimalna dla jakiejs sieci gdzie CEO zarabia miliony? Niespecjalnie. Masz nic do zyskania a duzo do straty jak cos pojdzie nie tak.
A chciwosc ubezpieczycieli ma nic do tego - i tak wiekszosc ludzi na sklepie jest na minimalnej wiec nizej nie bedzie.
Piekno kapitalizmu - zarabiasz minimalna - dajesz pracodawcy minimum
Taka Lempart ... U nas to dostanie uścisk Chyżego Rója ..
wynocha z tego szacownego portalu pisowska spierdolino umysłowa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów