Chora psychicznie kobieta niszczy cały dział spożywczy sklepu, podczas gdy pracownicy bezradnie przyglądają się. Nie są w stanie podjąć działań z powodu zasad i przepisów prawa sklepu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
bizar800 napisał/a:
jakich dzialan. jakie Ty bys dzialania podjal
Normalnie obezwładniasz kobietę i czekasz na policje i karetkę.
teraz sie z niej niezłe ciasteczko zrobiło xd nasmarowała się po pizdzie i bedzie wabic łasuchów
PanFajek napisał/a:
Normalnie obezwładniasz kobietę i czekasz na policje i karetkę.
Tylko po co? Zeby sie ubrudzic? Albo gorzej, przewroci sie, pustym lbem walnie w podloge i bedzie wiezienie. Myslisz ze pracodawca ci pogratuluje za to?
Dlatego wiekszosc tych filmikow jest taka - olac to, niech sie policja martwi, za to im placa. Nie warto dotykac gowna.
janmod napisał/a:
Tylko po co?
Żeby zmniejszyć straty. Ubezpieczalnie w pewnym momencie ustawią zaporowe składki i odmówią odszkodować, gdy na nagraniach będzie widać, że ubezpieczający nie zrobił nic, by zmniejszyć straty.
Nie dziś i jeszcze nie jutro, ale w pewnym momencie chciwość ubezpieczycieli każe im zmniejszyć liczbę i wielkość wypłat...
Murzyni w USA już znacząco się odbili w statystykach odszkodowań, więc temat jest na tapecie.
Kurwa ludzie obudźcie się Przecież to jest jebany zwierzak Szkodnik pierdolony
Fajne brzuszysko, tylko cycki i dupcie mogła by mieć trochę większe, no i szkoda, że czarna... Widać, że niedopieszczona i bolca jej brakuje.
To chyba wołek zbożowy. Kiedyś takiego w mące widziałam. Szkodnik straszny.
Niby czemu pracownicy mieliby zakaz interwencji w takich przypadkach? Jaki problem chwycić maciorę i wyjebać ze sklepu.
No chyba, że chodzi o ewentualne koszty leczenia, dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji interweniujących...
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
No chyba, że chodzi o ewentualne koszty leczenia, dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji interweniujących...
Ja pierdole, jaka łachudra...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów