18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
T0B1 2012-11-03, 13:10 2
Faper Noster napisał/a:

To jest w zwisie jak rozumiem?

Nie. Musiałeś źle przeczytać bo to są centymetry a nie milimetry. A ile Ci wyszło, mogę pomóc przeliczyć?

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
s................n 2012-11-03, 13:12
jak sobie teraz chcecie postawić i mierzyć to pamiętajcie synki jedną rzecz... wzwód zależy tez od stopnia podniecenia, czasu od ostatniego walenia konia itp. więc mogą się pojawić minimalne przekłamania w obliczeniach. A od kiedy to wy się tak wackiem przejmujecie? Wiadomo, że każdy facet najpierw powinien lasce zrobić dobrze bez wpychania tam swojego "małego wodza" ale co ja tam wiem
Zgłoś
Rad00 2012-11-03, 13:15 1
Sadistic przeważnie mi poprawił humor, a tak mi musiał zjebać z rana + papranie się linijką.
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2012-11-03, 13:19 3
Renata się nie skarży

Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i chuj!
Zgłoś
a................0 2012-11-03, 13:27 8
mesiash napisał/a:

@up, a co? w szkole jeszcze nie uczyli jak policzyć obwód okręgu, mając średnicę?

Wrzuć swoje zdjęcia do sieci. Myślę, że zrobiłbyś furorę, skoro masz walec zamiast chuja.
Zgłoś
Dr.Val 2012-11-03, 13:29
powodzenia w mierzeniu obwodu linijką.
Zgłoś
Black Snake 2012-11-03, 13:30
Chuj im w dupę o.O wiem jaki w łóżku jestem i tablice nic nie zmienią. Pewnie jakiś gimbusik to wymyślił, żeby leczyć kompleksy po tym jak panna po jego pierwszym razie powiedziała mu, że jest cipa nie facet. Każdy stąd pewnie wie jaki jest, więc nie wiem po co te dyskusje na temat wielkości o.O

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2012-11-03, 13:32 1
Dzedaj87 napisał/a:

Idealny 17cm dł 17 cm obw... wtf?

widział ktoś kiedyś kwadratowego kutasa.. księżniczki jebane...

Uhuhuhu, ahahaha, "87" przy nicku i nie wie co to jest obwód, uhuhuhuahahaha!.. Ktoś ci tam chyba wspomniał, wracaj do podstawówki.

PS. Mieszczę się tylko w idealnym

Będąc szczerym wolałbym większego, niż przynoszącego odpowiednią przyjemność partnerce
Zgłoś
hedd 2012-11-03, 13:42
jak to mówią: mały ale wariat
Zgłoś
mare30ks 2012-11-03, 13:48
niektorzy z tego wykresu to zamiast kondoma moga sloika uzywac (ale od przodu a nie jak jeden pan

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Ostrovsky 2012-11-03, 13:52
Za Duży
Zgłoś
krz2 2012-11-03, 13:56
Wyszło, że mam idealny. A zaczynałem mieć już jakieś kompleksy
Zgłoś
K3NJI 2012-11-03, 13:59
tabelka z doopy bo nie uwzględnia wielu zmiennych
znalezione chyba w Elementarzu:)
Zgłoś
SemirN 2012-11-03, 14:36
Pierwsze co mi się skojarzyło z tym obrazkiem gdy zobaczyłem to układ miejsc poselskich w sejmie. W sumie poniekąd troche racji miałem bo same chuje są w kratkach.
Zgłoś
sidsky 2012-11-03, 15:30 2
Że niby idealne jest 16,5-17cm obwodu? *mierzy obwód nadgarstka* Ehm, to może lepiej używać ręki zamiast "małego"...

Siedzi Jasio przy jednej z głównych ulic Warszawy, wpieprza burgera z McDonaldsa, popija kawusią ze Starbucksa, a na kolankach napierdala w klawiaturkę MacBooka: "CocaCola powoduje raka! GMO zabija dzieci! Koncerny to zło! Zniszczyć kapitalizm!"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów