Nie wiem jak to mierzyli, ale jak jesteś facetem to pewnie zaraz sięgniesz po linijke
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Faper Noster napisał/a:
To jest w zwisie jak rozumiem?
Nie. Musiałeś źle przeczytać bo to są centymetry a nie milimetry. A ile Ci wyszło, mogę pomóc przeliczyć?
jak sobie teraz chcecie postawić i mierzyć to pamiętajcie synki jedną rzecz... wzwód zależy tez od stopnia podniecenia, czasu od ostatniego walenia konia itp. więc mogą się pojawić minimalne przekłamania w obliczeniach. A od kiedy to wy się tak wackiem przejmujecie? Wiadomo, że każdy facet najpierw powinien lasce zrobić dobrze bez wpychania tam swojego "małego wodza" ale co ja tam wiem
Sadistic przeważnie mi poprawił humor, a tak mi musiał zjebać z rana + papranie się linijką.
Renata się nie skarży
Wrzuć swoje zdjęcia do sieci. Myślę, że zrobiłbyś furorę, skoro masz walec zamiast chuja.
Chuj im w dupę o.O wiem jaki w łóżku jestem i tablice nic nie zmienią. Pewnie jakiś gimbusik to wymyślił, żeby leczyć kompleksy po tym jak panna po jego pierwszym razie powiedziała mu, że jest cipa nie facet. Każdy stąd pewnie wie jaki jest, więc nie wiem po co te dyskusje na temat wielkości o.O
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Dzedaj87 napisał/a:
Idealny 17cm dł 17 cm obw... wtf?
widział ktoś kiedyś kwadratowego kutasa.. księżniczki jebane...
Uhuhuhu, ahahaha, "87" przy nicku i nie wie co to jest obwód, uhuhuhuahahaha!.. Ktoś ci tam chyba wspomniał, wracaj do podstawówki.
PS. Mieszczę się tylko w idealnym
Będąc szczerym wolałbym większego, niż przynoszącego odpowiednią przyjemność partnerce
niektorzy z tego wykresu to zamiast kondoma moga sloika uzywac (ale od przodu a nie jak jeden pan
znalezione chyba w Elementarzu:)
Pierwsze co mi się skojarzyło z tym obrazkiem gdy zobaczyłem to układ miejsc poselskich w sejmie. W sumie poniekąd troche racji miałem bo same chuje są w kratkach.
Że niby idealne jest 16,5-17cm obwodu? *mierzy obwód nadgarstka* Ehm, to może lepiej używać ręki zamiast "małego"...
Siedzi Jasio przy jednej z głównych ulic Warszawy, wpieprza burgera z McDonaldsa, popija kawusią ze Starbucksa, a na kolankach napierdala w klawiaturkę MacBooka: "CocaCola powoduje raka! GMO zabija dzieci! Koncerny to zło! Zniszczyć kapitalizm!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów