1. Dlugosc 13+ ma znaczenie raczej pod katem zabawy
2. Obwod gra wieksza role w satysfakcji seksualnej anizeli dlugosc
3. Srednia wielkosc penisa w Polsce wynosci 14,98cm (badanie na 1000 osob w wieku 18-45 lat)
P.S tez w gimbazie mialem kompleksy wiec wolalem sie doedukowac
I druga sprawa, kazdy kto tutaj sie 'chwali' ma kompleksy bo ma malego.
Fajnie, tylko że orgazm kobiety zaczyna się w głowie...
No i własnie dlatego zawsze ruchanie zaczynam od "głowy"...
A tak poważnie, tak jak ktoś wyżej napisał owe wyniki "badań" przygotowała firma sprzedająca środki na powiększenie penisa. Cel : wywołać niepewność, kompleksy i poruszenie co widzimy w komentarzach
a tak serio to nawet jeżeli mielibyście czerwonego to i tak najbardziej krzyczą p rzy tych co mają gruby.
,
,
,
,,
<
,
,
,
,<
<
,
,
,
,<
<
,
<<
,,
Portfel
Nie tłumacz się
Swoją drogą fajne panny musisz spotykać skoro każda z nich ma "pizdę" i to w dodatku w jakimś stopniu "rozkurwioną". Wyłącz komputer wyjdź do ludzi - zobaczysz, że oprócz kobiet z penisem i "rozkurwionymi pizdami" istnieją też normalne laski
Lubię drążyć ;]
A więc mówisz, że się musisz dowartościować? Nie wrzuciłem w żaden sposób wszystkich lasek do tych z "rozkurwionymi pizdami" (chociaż faktycznie, chujowo to zabrzmiało ;]), nieprawdopodobne się to może Tobie wydawać - jak i pozostałym zawistnym - ale moje dziewczyny nie miały ani kutasa, ani rozkurwionych pizd. Miały piękne pizdeczki, broszki, i jakie tam sobie wymyślisz słodkie określenia dla tych muszelek. Problem jest już jednak w tym, że gdzie nie spojrzysz, (prawie) każda rówieśnicza przeciętna "koleżanka" (przykładem rzucę moje miasto), już jest "rozkurwiona". A szukać tej muszelki to ze świecą trzeba. Gdzieś musiało Cię zaboleć, skoro czepiłaś się akurat mnie ^^ To tak jak z kluczem, który otwiera wszystkie zamki, gorzej, gdy zamek jest tak "rozkurwiony", że otwiera się każdym kluczem.
Btw. nie mów mi co mam robić, nie układaj mi życia
A więc mówisz, że się musisz dowartościować? Nie wrzuciłem w żaden sposób wszystkich lasek do tych z "rozkurwionymi pizdami" (chociaż faktycznie, chujowo to zabrzmiało ;]), nieprawdopodobne się to może Tobie wydawać - jak i pozostałym zawistnym - ale moje dziewczyny nie miały ani kutasa, ani rozkurwionych pizd. Miały piękne pizdeczki, broszki, i jakie tam sobie wymyślisz słodkie określenia dla tych muszelek. Problem jest już jednak w tym, że gdzie nie spojrzysz, (prawie) każda rówieśnicza przeciętna "koleżanka" (przykładem rzucę moje miasto), już jest "rozkurwiona". A szukać tej muszelki to ze świecą trzeba. Gdzieś musiało Cię zaboleć, skoro czepiłaś się akurat mnie ^^ To tak jak z kluczem, który otwiera wszystkie zamki, gorzej, gdy zamek jest tak "rozkurwiony", że otwiera się każdym kluczem.
Btw. nie mów mi co mam robić, nie układaj mi życia
Ehhh ale masz potrzebę wygadania się... a ja tylko złapałam cię dwa razy za słowo
Dobrze loverboy'u kończę, bo jeszcze pamiętnik o zdobytych cipkach napiszesz
A o moją się nie martw - jest na nią jeden amator i w zupełności mi taki stan wystarcza - nie poszukuje tłumu wielbicieli
Kurwa obwód a nie średnica!
Ehhh ale masz potrzebę wygadania się... a ja tylko złapałam cię dwa razy za słowo
Dobrze loverboy'u kończę, bo jeszcze pamiętnik o zdobytych cipkach napiszesz
Niestety nie zmieniam kobiet jak rękawiczki i nie traktuje ich przedmiotowo, więc nie napiszę.
A o moją się nie martw - jest na nią jeden amator i w zupełności mi taki stan wystarcza - nie poszukuje tłumu wielbicieli
Nie przypominam sobie, żebym w którymś z postów wspomniał coś o "Twojej" Widzę, że też masz potrzebę "wygadania się"
1. Oj faktycznie lubisz...
2. Sugerowałeś - więc Ci odpowiedziałam.
Ciągniesz chłopie temat a jak już napisałam - złapałam Cię jedynie za słowo. Więc już nie 'drąż".
@2up wróć do podstawówki a może zrozumiesz.
I po chuj sie tu udzielasz ulomny chlopczyku.
Mam Ci kurwa wytlumaczyc?
1. Wykres przedstawia satysfakcje kobiet
2. Wedlug "ksiezniczek jebanych", kwadratowy kutas jest najlepszy
3. Takowy nie istnieje
4. Wypierdalaj?
Chciales blysnac a wyszlo jak zawsze.
Ty naprawdę nie kumasz ???
Czy to już jest sarkazm u ciebie bo nie wierzę !? przecież 17cm długi i 17cm obwód to zupełnie idealny stosunek długości do grubości ! 17cm obwód do nieco ponad 5cm średnicy. Żeby kutas wyglądał na "kwadratowy" to przy tej długości musiałby mieć (na oko) ponad 50cm w obwodzie ! Widzisz na skali gdzieś na górze 50cm obwód ? Popieram tezę szugun666. Idź się doucz. W IV klasie podst. o tym mowa jest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów