📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Doceńcie to, mało kiedy można zobaczyć walenie na polskim wybrzeżu
Niestety. Do miasta nadjeżdżało się buractwa. Warmia i Mazury, kujawski pomorskie i podlaskie…
Plus tego, że te dzieciaki latają z telefonami zapatrzonymi w ryju jest taki.. że sami dostarczają materiały na swoje patolskie zachowania "Fylmują" co popadnie i nie zdają sobie sprawy, że na swoją niekorzyść czy koleżanki obok. Wincyj !
bambinizm napisał/a:
Pod samym budynkiem prokuratora. Mój kraj taki piękny
Te urzędniczki coraz bardziej aroganckie.
inspp napisał/a:
te obrzydliwe ulane szmaty do burdelu wywieść niech araby walą na maxa ąz je kurwy zapchają natkoytkami i serce jebnie ...
i za darmo by je trzymali? skusić się na to to czysta desperacja
kaszaloty na granice do inż
Uwielbiam to młode pokolenie uchowane na McDonald’s i TikToku 😂😂 knury a później żaden facet mnie nie chce
Shadq napisał/a:
Uwielbiam to młode pokolenie uchowane na McDonald’s i TikToku 😂😂 knury a później żaden facet mnie nie chce
Pokolenie 500+
zawsze w takich chwilach kibicuje zgrabnej dupie. Nie ważne kto ma racje. Nienawidze grubasek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów