Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niezły sagan, buahahah... Wiadomo, że patola, jak skurwysyn i panny lekko wstawione. Jak szczupła biła siostrę lochy, tow sumie popieram, że obskoczyła wpierdol od świni, a tak w ogóle to jebał te szmaty pies, chuj im w dupę! (Szczególnie tej tłustej 🤣)
Żadna antykoncepcja, żadne szczepionki. Patola zawsze była, a baby zawsze i chude delikatne i silne krowy do orania pola na wioskach. Powiedział bym raczej, że to faceci stali się zniewieściałymi chucherkami. Coraz więcej pedałów malujących włosy i paznokcie, którzy płaczą, jak dostaną liścia od panny.
Sam też byłem chucherkiem, dlatego między innymi zacząłem ćwiczyć kulturystykę, żeby wpierdol nie dostać od takiej pyskatej świni. Wiadomo, że ćwicząc naturalnie cudów nie zdziałasz, ale te 10kg masy mięśniowej jednak dodaje pewności siebie.
Nie mieszaj poważnego problemu z foliarstwem antyszczepionkowym. Faktem jest, że leki antykoncepcyjne mieszają gospodarkę hormonalną w chuj. I o ile w przypadku kobiety biorącej je ma to różne skutki uboczne, które ustępują po czasie od odstawienia to w przypadku potomstwa niestety problemy pozostają na stałe. Stale rośnie liczba dzieci rodzących się z dużo większą wagą niż "normalna", a to co się dzieje z dziewczynkami to jest kurwa dramat. Podstawówka, a tam typiary o masie swoich matek i większej. W bicku 3x więcej od chłopaków chodzących na siłkę. Uda jak u hipopotama, włosy na rękach jak u małpy i wąsy. Niestety nie jest dobrze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów