📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
gdyby w Afryce były trzaskające zimy to zapewne dałby se nasrać na łeb robiąc przy tym cieplutką czapkę, a tak warunki suszy zmuszają ich do czerpania z każdego źródła
Erqti napisał/a:
gdyby w Afryce były trzaskające zimy to zapewne dałby se nasrać na łeb robiąc przy tym cieplutką czapkę,
tak czapka w zimie to by było samo złoto; muchy na niej nie siadają...
Czyściutki murzynek.
Mocz zdrowego zwierzęcia jest jałowy, czystszy niż woda w kałuży której i tak nie mają aby umyć ryja.
Zawsze to 3 stówy miesięcznie zaoszczędzone
widać że krowa przywykła że daje "złoty deszczyk"
W sumie mocz jest sterylny, wody brak a kiedyś tam mówili na animal planet, że takie zwierzęta mają mocz bezzapachowy, żeby nie wabić drapieżników.
Takiego to jeszcze szanuje nie dość, że się myje to hoduje sobie jedzenie i utrzymanie, siedzi na swoim zadupiu a nie zapierdala po socjal i nawet będąc w krajach rozwiniętych to się nie umyje i nie zapracuje na siebie
Takiego to jeszcze szanuje nie dość, że się myje to hoduje sobie jedzenie i utrzymanie, siedzi na swoim zadupiu a nie zapierdala po socjal i nawet będąc w krajach rozwiniętych to się nie umyje i nie zapracuje na siebie
Taka krowa to dla niego 4 w 1: Może się umyć, napić mleka, zaruchać i na końcu ją zjeść.
A ... zapomniałem o czapce
A ... zapomniałem o czapce
Po kąpieli tradycyjny posiłek:
I will wear you like a condom.
Takich właśnie czarnych zwozili właściciele niewolników a teraz dzieci takich czarnych rządzą Ameryką ... a biali zdebilnieli i są zerami dla nich ... to pokazuje kontrast jak biały upodlony jest poniżej wnuczków czarnego co w moczu się kąpał i zachwalał ... chiny i rosja już wygrały
W tego typu filmikach czekam na grand finale w postaci kupska na łep. Nadzieja umiera ostatnia...
Takie zadupie a woda bierząca jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów