Gdyby kózka nie skakała...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za każdą porażkę grubej, tępej baby piwo. Morze piwa dla tego kto jej ogoli głowę
taka z niej chodziarka jaka kucharka... chujowa
gdyby nie wpierdalała to by sadła nie miała
szkoda, że sobie nie wypierdoliła zębów
No i dobrze kurwie co to swoimi spelunkami szarga nazwisko byłego męża. Jak chujową naturę musi mieć człowiek, żeby nie odrzucić nazwiska byłego męża kiedy się ma nowego (bo z tego co wiem to ma nowego) tylko po to żeby ludzie mylili jego lokale z jej. Chwała Bogu, że taki błąd człowiek może popełnić tylko raz, a i da się wyjść bez płacenia rachunku(jakość obsługi i jedzenia była u niej taka ze powiedziałem "pierdolę, nie płacę" i kierownik mnie puścił.
Gruba kierwa
HAHAHAHA nienawidzę szmaty!! Szkoda że na jape nie jebła.. Dama pierdolona
Ehh, żeby tak ryjem o ten kant zajebała, wszyscy nabraliby większego apetytu.
Liczyłem na to, że trzaśnie ryjem w kancik, ale i tak dobrze jej tak
OCB napisał/a:
HAHAHAHA nie nawidze szmaty!! Szkoda że na jape nie jebła.. Dama pierdolona
Ale ze słownikiem mógłbyś się 'nawidzieć'
Hah, i jak tu nie puścić powtórki ;D
buahahah !! opasła kurwa, damesa, szkoda że se tej niewyparzonej kurwa gęby nie rozbiła blać.
Ma ktoś odczyty sejsmografów z tego czasu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów