📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Udar napierdala jak baby kotlety w niedzielę przed obiadem
jak sie wjebie wiertło miedzy dwa prety od zbrojenia to nie ważne czym wiercisz i tak cie może obrócić jak słabo trzymasz
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Gdyby używał porządnego sprzętu, a nie od cygana spod marketu, to by się nie zdarzyło...
@up myślę, że mogło chodzić o sprzęgło, którego w tanim sprzęcie, albo nie ma, albo działa kiedy działa
Stewie napisał/a:
jak sie wjebie wiertło miedzy dwa prety od zbrojenia to nie ważne czym wiercisz i tak cie może obrócić jak słabo trzymasz
to jest młotowiertarka która teoretycznie powinna mieć sprzęgło które przy zblokowaniu wiertła powinno napierdalać samym udarem ale co ja tam wiem zbudowałem cały dom tylko przy pomocy bosch PBH 2500 (mały ulubieniec sąsiadów) a jak się spierdoli idzie do gabloty
Gość jak Plastuś wygląda. Jakby na niego nadmuch z klimatyzacji skierować, to też się zataczać będzie.
@up myślę, że mogło chodzić o sprzęgło, którego w tanim sprzęcie, albo nie ma, albo działa kiedy działa
Dr0mg napisał/a:
to jest młotowiertarka która teoretycznie powinna mieć sprzęgło które przy zblokowaniu wiertła powinno napierdalać samym udarem ale co ja tam wiem zbudowałem cały dom tylko przy pomocy bosch PBH 2500 (mały ulubieniec sąsiadów) a jak się spierdoli idzie do gabloty
Może miał samo wiercenie ustawione bez udaru.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów