Filmik autorstwa CrusadeNR
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A w dzisiejszych czasach tylko kosmopolici i pacyfiści, nawet nie wiem co gorsze.
Uważaj, bo zaraz się zleci szkajka wyzwolonych inaczej i będziesz wrogiem Narodu, wolności, faszystą i powiedzą, że siejesz agresję wśród ludzi.
Pieprzone lewactwo.
Oby więcej takich tematów! Piwo leci.
Pieprzone lewactwo.
Oby więcej takich tematów! Piwo leci.
głupi od początku do końca, na początku uwierzyli zachodowi, na końcu zachód ich sprzedał... i nie zmienia się nic
Ludzie czytajcie książki, szanujcie historię naszego narodu,uczcie się nie dajmy się ogłupić i przekazujmy naszą wiedzę naszym synom i córkom. Nasi dziadkowie walczyli o każdy skrawek tej ziemi , o język, o hymn o barwy biało czerwone i o wolność. Jeżeli macie historie w szkole pytajcie o cichociemnych, o wypady AKowców za granice Polski, o naszych agentów i szpiegów. Wiem że większośc młodzieży ma wyjebane , ale taka historia jaka nas spotykała przez laty, zabory, rozbiory wojny może się w każdej chwili powtórzyć. W jedności siła. Cześć i chwała bohaterom.
wszysko pieknie ale powino i to sie znalezdz Mord na Żydach. Oprawcami Polacy polskieradio.pl/5/3/Artykul/279325, POLACY I MORD ŻYDÓW W JEDWABNEM. alehistoria.blox.pl/2011/07/POLACY-I-MORD-ZYDOW-W-JEDWABNEM.html co by nie bylo ze mu to swieci
Mam nadzieję, że trollujesz z tymi mordami na żydach. Za Jedwabne winni zostali skazani, ale już w odwrotnych sytuacjach nikt ukarany nie został (mordowanie Polaków przez żydów w służbie NKWD po wojnie, czy np akcje braci Bielskich).
CrusadeNR robi średnie filmy. A ta patetyczność mnie już wkurwia. Przemowa jakiegoś tam wojaka muzyczka two steps from hell i takie coś wychodzi. To już się przejadło.
Mógłby robić nawet nieskładne montaże bez jakiejkolwiek muzyki. Ważne, że to co robi sprawi, że chociaż kilku będzie pamiętać, czy zainteresuje się tym tematem.
"Do prostego człowieka" takie mam zdanie na ten temat, ale większość na pewno nie zgodzi sie z żydowskim poetą
@tomkararek. Mordy na Żydach nie były bezpodstawne. Gdy na Polskę w '44 najeżdżała Armia
Czerwona to Żydzi witali ją kwiatami. To Żydzi odrywali białe paski z naszych flag i wieszali czerwone proporce na budynkach. To żydzi razem z czerwonoarmistami "rekwirowali" jedzenie od wieśniaków, wielu z nich skazując na śmierć głodową. Wiele było przypadków, w których Żyd wydawał czerwonoarmistom człowieka, który wcześniej ukrywał go przed Niemcami. Nawet za okupacji niemieckiej wielu z nich współpracowało ze szkopami w nadziei na ocalenie dupy. Żydzi zabili więcej Polaków niż Polacy Żydów, i to jest FAKT. I oni się jeszcze domagają zwrotu majątku.
Czerwona to Żydzi witali ją kwiatami. To Żydzi odrywali białe paski z naszych flag i wieszali czerwone proporce na budynkach. To żydzi razem z czerwonoarmistami "rekwirowali" jedzenie od wieśniaków, wielu z nich skazując na śmierć głodową. Wiele było przypadków, w których Żyd wydawał czerwonoarmistom człowieka, który wcześniej ukrywał go przed Niemcami. Nawet za okupacji niemieckiej wielu z nich współpracowało ze szkopami w nadziei na ocalenie dupy. Żydzi zabili więcej Polaków niż Polacy Żydów, i to jest FAKT. I oni się jeszcze domagają zwrotu majątku.
aż łzy w oczach, za bohaterów wojska polskiego w czasie II WŚ zawsze piwko! dla każdego! co tam piwko... cała zgrzewka, lub monopolowy!
mój dziadek uciekł z armia Andersa do Szwajcarii , przepraszam ze nie miał siły walczyć , wiem ze tam spotkało go lepsze życie ale to nie zmienia faktu że my jesteśmy tu i teraz , nie mam mu tego za złe ale to wina ludzi którzy nie wierzyli w zwycięstwo Polaków prawdziwych Polaków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów