📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
już miałem napisać, że taki chuj nie udarowa, ale jednak udarowa
Chyba fejk, ale wiadomo, pewności nie mam. Kobiety różne rzeczy potrafią odpierdolić.
Udar się popsuł, jakoś trzeba sobie radzić
na oko to tam udaru nigdy nie było, no ale jako kobiecie wybaczam
nowynick napisał/a:
na oko to tam udaru nigdy nie było, no ale jako kobiecie wybaczam
Nie znasz historii chorób tej pani...
Może nie było, ale jak widać kobieta może to zmienić
Spoko, moja kiedys drożdzówkę z piekarni w aluminiowej foremce zapodała do mikrofali. Teraz juz wiem jak wyglada burza na Neptunie w mikroskali.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Ale nikt nie pomyślał, może wiertarka nie działa i to jedyny sposób ? Bo kobita nie ma śródek śrób kołków rozporowych czy tego typu pierdół.
ale glupia, wystarczylo zostawic na sloncu, to wiertarka sama by dostala udaru
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów