Pracownicy budowlani w USA to zawzięte skurweseny. Byle złodziejaszkowi wiertarki nie oddadzą!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
TT4 napisał/a:
Wiertarka ważniejsza niż życie
Z mojego punktu widzenia, trzeba być lewakiem albo jakimś hipsterem, żeby myśleć, że oni walczą o odzyskanie wiertarki. No kurwa
DzidaZawodnik napisał/a:
Z twojego punktu widzenia lepiej pierdolnij się łeb jeżeli nie wiesz co to jest ironia...Z mojego punktu widzenia, trzeba być lewakiem albo jakimś hipsterem, żeby myśleć, że oni walczą o odzyskanie wiertarki. No kurwa
Nie spodziewałem sie,ze dalej bedzie jechał na masce... Skurwensen twardy
Tak mi się skojarzyło, bo ten złodziej to chyba bambus jest:
W głębinach jednego z jezior w Alabamie znaleziono ciało Murzyna.
Było całkowicie oplecione łańcuchami.
Miejscowy dziennikarz pyta szeryfa:
- Co Pan myśli o tej sprawie?
- Myślę, że to typowe dla czarnuchów z naszej okolicy.
- Chciał przepłynąć jezioro, ukradłszy więcej łańcuchów niż mógł unieść.
W głębinach jednego z jezior w Alabamie znaleziono ciało Murzyna.
Było całkowicie oplecione łańcuchami.
Miejscowy dziennikarz pyta szeryfa:
- Co Pan myśli o tej sprawie?
- Myślę, że to typowe dla czarnuchów z naszej okolicy.
- Chciał przepłynąć jezioro, ukradłszy więcej łańcuchów niż mógł unieść.
Nie było podobnego nagrania (taki sam obraz kamery) jak stacza się samochód na ulicę?
Oni tam wszyscy sami sobie kupuja sprzet na budowe, nie tak jak u nas ze idziesz do roboty i masz wyjebane na sprzet, nie szanujesz bo nie twoje, tam, nie szanujesz zapierdalasz do sklepu po nowy.
DzidaZawodnik napisał/a:
Z mojego punktu widzenia, trzeba być lewakiem albo jakimś hipsterem
Lewak tu, lewak tam... lewaki wszędzie! Co ma pieprzone lewactwo do tego?!
Wiem, że ciśnięcie na lewaków jest modne i takie "fajne", ale żeby pierdolić o nich tam, gdzie polityka nie ma nic do rzeczy, zahacza i pieprzoną paranoję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów