📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak sie trzepie hajs na menelu.
Nie zdziwiłbym się, jakby w następnych wyborach startował i się co gorsza dostał do sejmu...
Im więcej takich idoli tym bardziej dowodzi to tezy, iż od dłuższego czasu postępuje dewolucja.
Im więcej takich idoli tym bardziej dowodzi to tezy, iż od dłuższego czasu postępuje dewolucja.
proXe napisał/a:
Kurwa, niedługo w tańcu z gwizdami wystąpi
I będzie walczył z Najmanem.
Dobra dobra. Wieśka spoko się ogląda. Ale był pewien odcinek, na co idzie hajs z oglądalności. Na chorą wnuczkę Wieśka. Znaleźli fajny sposób na pozyskanie kasy bez żebrania, fundacji. Jedno tylko psuje mi wizerunek. Naffnaff ty chuju, masz hajs na sprzęt itd, a dla rodziny co? Wypowiedz się, ile z własnego hajsu pomogłeś? Że tak rzępnę?
A książeczkę sanepidu to on ma, bo grzebie w chmielu, dotyka zbiorników, a potem srasz dalej niż widzisz.
Wszywka to taki polski Slumdog, milioner z ulicy Więcej osiągnie będąc żulem niż profesor nakurwiający studia przez pół swojego życia. Może zostanie żulem to nie jest aż tak zła opcja?
Smutne w sumie... sadole co przepierdalaja zycie przed komputerem ogladaja żula ,który robi karierę...
"jutuberzy" zobaczyli łatwy hajs i targają żula od kanału do kanału... Wiesiek dorobi sobie do flaszki i chuj na to kładzie robiąc dobrą minę do złej gry. Największa porażka to gimbofani, którzy tak zauroczeni są tym człowiekiem. No ale jak się jest jeszcze w wieku, kiedy nawet piwa się nie spróbowało to taki degustujący żul jest wtedy prawdziwym autorytetem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów