📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I tak się robi mamone, fejm jest, ogladalność jest, będzie i klient na piwo. Pozdrawiam i piwko.
Jedno trzeba autorowi kanału przyznać, zrobił hajs na Wieśku ale nie wywalił na niego lachy. A już nawet pan Wiesław lepszą marynarkę nosi. Brawo, piwko.
Powinni nie pokazywać tego żula niech już da sobie spokój i wróci chlać pod sklep i się zataczać. Znalazł sobie zabawną marionetkę i trzepie hajs i już mnie wkurwia jak wszyscy nawet jak materiał jest słaby to piszą szanuj go a kim ten pijaczek jest autorytetem.
gohan27-01
coś bym ci napisał, ale dostał bym bana.
coś bym ci napisał, ale dostał bym bana.
Tak w ogóle to polecam wam zacząć pić piwa z małych browarów zamiast siki z hipermarketów. Dobrymi pozycjami są Browar Pinta, Doctor Brew, Browar Raduga.
Lostu napisał/a:
Tak w ogóle to polecam wam zacząć pić piwa z małych browarów zamiast siki z hipermarketów. Dobrymi pozycjami są Browar Pinta, Doctor Brew, Browar Raduga.
Każdy pije to co mu smakuje...to, że coś jest modne jak obecnie piwa z małych browarów to nie znaczy, że lepsze. Niestety ale wiele właśnie "podwórkowych" browarów produkuje gorsze szczyny niżeli to co mają markety czy sklepy w ofercie w granicach 2 złotych. Mi smakują piwa czeskie, mimo iż są słabe. Lubię piwa ciemne np Belfast. Ale jak już napisałem, każdy pije to co lubi. Komuś smakuje argus z lidla ? Czemu nie ? Jeżeli ma z tego przyjemność ?
A mi smakuje Tyskie Klasyczne, pijam odkąd się pojawiło. A oprócz tego lubię co jakiś czas kopsnąć jakieś, którego nazwę pierwszy raz na oczy widzę. Raz żałuję, raz nie, ale jakieś urozmaicenie mam.
A za Wiesława W. jest piwko. Ciemne.
A za Wiesława W. jest piwko. Ciemne.
PhantomMask napisał/a:
Każdy pije to co mu smakuje...to, że coś jest modne jak obecnie piwa z małych browarów to nie znaczy, że lepsze. Niestety ale wiele właśnie "podwórkowych" browarów produkuje gorsze szczyny niżeli to co mają markety czy sklepy w ofercie w granicach 2 złotych. Mi smakują piwa czeskie, mimo iż są słabe. Lubię piwa ciemne np Belfast. Ale jak już napisałem, każdy pije to co lubi. Komuś smakuje argus z lidla ? Czemu nie ? Jeżeli ma z tego przyjemność ?
Tu się nie mogę z kolegą zgodzić (choć belafst bardzo smaczny). Kiedy trzeba się nawalić, owszem, marka nie gra większej roli. Jednak ostatnio odkryłem regionalne piwka na nowo i można powiedzieć, że pierwszy raz poznałem smak i zapach chmielu - trzeba tylko w gąszczu doszukać się czegoś, co się lubi. Teraz potrafię pić z przyjemnością jedno piwo przez godzinę, ciesząc się zapachem i smakiem, a nie tylko alkoholem.
Szczerze mówiąc na mój ulubiony gatunek - czyli wszelkie wariacje na temat pale ale - mnie nie stać za często, więc w sobotę poleci moja pierwsza własna warka, oczywiście solidnie chmielona. Obiecuję, każdego zbłąkanego sadola z przyjemnością napoję. Za jakiś miesiąc pierwszy łyk własnego piwa. Ciekawe czy będzie to miłe doświadczenie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów