📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Młode chłopaki zamiast w dupę sobie nawzajem powkładać te kije, to nie dość, że kije popsują, to jeszcze siebie…
Shadow_IQ napisał/a:
Młode chłopaki zamiast w dupę sobie nawzajem powkładać te kije, to nie dość, że kije popsują, to jeszcze siebie…
prowokować to trzeba umić...
Byłam pewna że to dubel, ale nie — tam była spluwa, tu kije.
Zakładam że bęcki wymierzone racjonalnie: bęckowany oszukiwał albo grał jak osioł. Z drugiej strony, możliwe że po prostu bęckujący nie umie przegrywać. Dlatego, Haluś, proszę daj dokładniejszy opis następnym razem.
Zakładam że bęcki wymierzone racjonalnie: bęckowany oszukiwał albo grał jak osioł. Z drugiej strony, możliwe że po prostu bęckujący nie umie przegrywać. Dlatego, Haluś, proszę daj dokładniejszy opis następnym razem.
No sory, ale ja nie potrafiłem tak dobrze jak ty sprowokować swojej rodziny, gdy się urodziłem, że musieli mnie zostawić.
No sory, ale ja nie potrafiłem tak dobrze jak ty sprowokować swojej rodziny, gdy się urodziłem, że musieli mnie zostawić.
Halman napisał/a:
prowokować to trzeba umić...
Ale jebany przegryw . Nie dość, że przegrał w bilard (prawdopodobnie, bo atakował wkurwiony), jebnął drugiego suchoklatesa parę razy z partyzanta bez rezultatu, to jeszcze padł w 3 sekundy i leży jak pizda Czy można upaść jeszcze niżej?
Mały kutas zagrał w głupią grę i wygrał głupią nagrodę.
Jak mawiała znana patolog Britney Spears, będzie to dla niego nauczką na przyszłość.
Jak mawiała znana patolog Britney Spears, będzie to dla niego nauczką na przyszłość.
Małe głupie złośliwe żółte gówno, zostało prawidłowo wyjaśnione, a ten drugi szacunek, że tyle ciosów ze stoickim spokojem zniósł zanim się wkurwił.
No ciebie ojciec z ojcem to dobrze popsuli, na dobranoc bawiliście się w Quidditch z Harry'ego Pottera, jeden nadziewał cie dupą na kij od szczotki i siadał na niej a drugi łapał do paszczy Golden Snitch za punkty. Gdyby nie to że pewnego razu jeden z twoich ojców wyskoczył tak z tobą za okno próbując złapać to nikt by o was nie wiedział
i dobrze, jeszcze na koniec zaczął go dusić : D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów