Piątek piąteczek piątunio wieczorem w przy osiedlowym parku w Lublinie. Gość sra na wyprostowanych nogach co nie zostało niestety nagrane. Ale dzielny operator puszki po perle używa swojego nieludzkiego refleksu i nagrywa moment wietrzenia i werbalnego przekonywania do tej czynności zaprzestania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
To taki 50% lgbtq+
Już trzepie w parku do dzieci ale jeszcze zapomniał aby się nazwać dżesika.
Już trzepie w parku do dzieci ale jeszcze zapomniał aby się nazwać dżesika.
Taki też 50% supermen ;P
Dobrze ,ze na miejscu byl Superman
Prawilny gostek wydał stanowcze komendy to parkowy zjeb szybko podciągnął osrane gacie . Takich ludzi nam potrzeba, a nie zniewieściałych pizdoklatesów z piorunem na profilowym.
Wandam imigrand
vengo napisał/a:
Prawilny gostek wydał stanowcze komendy to parkowy zjeb szybko podciągnął osrane gacie . Takich ludzi nam potrzeba, a nie zniewieściałych pizdoklatesów z piorunem na profilowym.
Zapewne lubelskie Tatary
„co nie zostało niestety nagrane”..? Ku..a jakoś się tym nie przejąłem
Ja pierdole... elita kloszardzka recenzuje zachowania błazna. Szczyt kultury.. nie ma co...
O jaki bohater zza kamery. Przy kolegach chciał błysnąć a zgasłby pewnie na liścia osraną ręką tego ziutka.
Brak komentarzy, że to widlarz…
Dziwne xD
Dziwne xD
Dobra wszystko wszystkim, ale nie musieliście wrzucać mnie na sadola
Jednego razu spacerowałem po parku w jednym mniejszym miasteczku i nagle przycisnęła mnie sraka po maku, w dupie już tak zaczęło buzować że zwyczajnie czułem że przegram tą walkę a nigdzie nie mogłem wejść w krzaki bo było zajebiście stromo a na dole płynęła Wisła, zaryzykowałem i zwyczajnie zesrałem się na środek ścieżki, ładnie przykryłem cały rzadki torcik liśćmi klonowymi i odszedłem z ulgą na twarzy, po paru minutach minęła mnie rodzinka z dziećmi i jedno miało łzy w oczach i upierdolone buty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów