z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęnie wiem czy temat przedstawia prawdziwe dane. ale piwo dałem, bo jestem rasistą
nie wiem czy temat przedstawia prawdziwe dane. ale piwo dałem, bo jestem rasistą
Those are the same pictures.
A ja się przypierdolę, bo korelacja nie implikuje przyczynowości. Jak nie lubię dindu nuffinów, tak tu wykres nie zawiera, nie pokrywa po prostu czynników socjologicznych takich jakchociażby to, że gęstość zaludnienia ma tysiąc razy większą korelację ze wzrostem przestępczości (w mieście dużo więcej morderstw niż na wsi itd.)
Wyjęty z kontekstu wykres może pasować pod retorykę, ale w ten sposób myśląc, można również dojść do takiego wniosku:
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.A ja się przypierdolę, bo korelacja nie implikuje przyczynowości. Jak nie lubię dindu nuffinów, tak tu wykres nie zawiera, nie pokrywa po prostu czynników socjologicznych takich jakchociażby to, że gęstość zaludnienia ma tysiąc razy większą korelację ze wzrostem przestępczości (w mieście dużo więcej morderstw niż na wsi itd.)
Wyjęty z kontekstu wykres może pasować pod retorykę, ale w ten sposób myśląc, można również dojść do takiego wniosku: