📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W Polsce tak samo zaczyna się robić. Pójdę do więzienia będę miał samemu pokój telewizje komputer internet kibel...
Oj debile debile... Rumun to nie cygan. Ile razy jeszcze trzeba to wałkować? A domy w pierwszej lepszej wsi w Rumunii są bardziej zadbane i ładniejsze niż Polskie dziury kryte strzechą.Ja byłem pod wrażeniem,bo nastawiałem sie na totalną biedę. I nie,Rumun nie jest podobny do ciapatego.Kto był,ten wie.
Cygan nie rumun, nauczcie się wreszcie. Druga sprawa cygan we własnym domu? brzmi trochę dziwnie . Swoją drogą w takiej Norwegii czy Szwajcarii w więzieniu faktycznie panują warunki lepsze niż w niejednym domu.
Kurwa chyba każdy tak ma, jeśli nie zarabia powyżej 2500 netto..
@ merh, po raz to rumunem mogę nazwać Ciebie, pomimo , być może korzeni polskich sięgających Piastów,
a druga rzecz, byłeś kurwa w Rumunii ?
Ps w sensie czy wszędzie? tak samo nie byłeś wszędzie w Polsce:)
a druga rzecz, byłeś kurwa w Rumunii ?
Ps w sensie czy wszędzie? tak samo nie byłeś wszędzie w Polsce:)
objechalismy rumunie od Satu Mare>Cluj Napoca>Sibiu>Pitesti>Braszów>Onesti(zajebisty PRL)> z powrotem w górę Przez Wegry i słowację. Jakbym nie był,to bym sie nie wypowiadał.Zwiedzałem rózne zadupia i jedna z wielu rzeczy jaka mi utkwiła,to własnie architektura.Byle chałupina miała zajebistą elewację,ogrodzenie(przede wszystkim). Rzadko spotykałem wybitnie zaniedbane wioski,a jezdzilismy bocznymi drogami,ktore są i tak w niezłym stanie. Rolnictwo nie tak rozwiniete jak u nas,bo ciagle oparte o konie i wozy oraz ręczną robotę(jako że kraj w znacznej czesci górzysty),ale na stokach widać było kupy siana,wypasane owce,krowy ,w miastach to w sumie jak w Polsce.Wiekszej roznicy nie zauważyłem.Ilosc cyganow i żebraków rosnie wraz z wielkoscią miast.Tak jak u nas.Do tego podejscie Rumunów do cyganów jest takie jak u nas.Narobili o Rumunach chujowej opinii,tak samo jak nasi "karierowicze" wiecznie najebani za granicą narobili opinii nam. Jak masz pytania to pisz. A mnie to mozesz nazwać nawet i niemcem,tak jak ja ciebie ukraińcem. Musielibyśmy głeboko kopać w dokumentach,zeby sie dowiedzieć gdzie sięgaja nasze korzenie.Na chwile obecną jestem Polakiem ;]
Nauczcie się że cygan to nie rumun, a rumun to nie cygan.
Cyganie to naród bez własnego kraju który przybył z indii. Jedyne co umieją to kraść. Zalewają normalnie kraje i dorabiają si na oszustwach, kradzieżach.
Rumuny to natomiast biedny naród który został zalany przez to ścierwo. Cyganów nienawidzą bardziej niż cała Europa.
Cyganie to naród bez własnego kraju który przybył z indii. Jedyne co umieją to kraść. Zalewają normalnie kraje i dorabiają si na oszustwach, kradzieżach.
Rumuny to natomiast biedny naród który został zalany przez to ścierwo. Cyganów nienawidzą bardziej niż cała Europa.
Rumuni to akurat jeden z najlepszych europejskich narodów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów