Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (13) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne
Więzienie w którym wyrok bedzie odsiadywal Breivik
k................u • 2012-08-24, 14:17
21 lat za 77 trupów spędzi w przytulnym hotelu:]

cela breivika
pokój socjalny i silownia z tym że siłownia prywatna dla breivika :] i teraz chyba najlepsze sklep w pierdlu i na koniec hala sportowa i gabinet dentystyczny :]
nic więcej chyba nie trzeba dodawać.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Morgotus 2012-08-24, 14:21 16
i zalatwil sobie niezla emeryturke....
Zgłoś
Emlo 2012-08-24, 14:22 1
Jak mam iść kiedykolwiek do pierdla, to chcę być tam. Kurwa... Lepiej niż na chacie O.o
Powinien mieć za mieszkanie komore gazową.
Zgłoś
rockface123 2012-08-24, 14:25 1
O_O ide... zabijać z.w
Zgłoś
Galian 2012-08-24, 14:29 2
Dentysta to akurat żadna atrakcja... :d
Zgłoś
Kapral Poproszek 2012-08-24, 14:36
To fioletowe krzesło mi się nie podoba, a tak poza tym może być. Ciekawe czy do ruchania też coś załatwiają, bo jeżeli tak i nie jest to współwięzień z kutasem to ja się pisze na dożywocie
Zgłoś
John Silver 2012-08-24, 14:38 56
Szkoda, ze nie ma strzelnicy
Zgłoś
BongMan 2012-08-24, 14:44 5
Jechać do Norwegii i popełnić jakieś przestępstwo żeby dostać powiedzmy 5 lat. Mieszkanie i wyżywienie już masz, za darmo i to na wyższym poziomie niż w Polsce na wolności. Idziesz do roboty (o ile wiem to w jakim więzieniu można normalnie pracować) i wszystko co zarobisz to odkładasz. Po 5 latach wracasz do Polski i żyjesz jak król. Tylko jeden problem - nawet jak cię skażą w Norwegii, to na odsiadkę cię odeślą do Polski, więc cały misterny plan w pizdu...
Zgłoś
f................1 2012-08-24, 14:51 15
No tak... 77 fragów to i bonusy się sypią jak popierdolone.
Dziś rano słyszałem w radio, że jego kara ma być przedłużona do 27 lat (z obecnych 21). Za zabicie 77 niewinnych osób z premedytacją i zimną krwią... Idź pan w chuj z takim prawem. Większości uczciwie pracujących... wróć... harujących ludzi w Polsce nie stać na podobną kawalerkę (że o prywatnej siłowni już nie wspomnę), a tu taki skurwiel będzie sobie mieszkać (bo ciężko to nazwać odsiadką) za pieniądze obywateli. Czy ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości co do słuszności stosowania kary śmierci? Jeśli tak, to niech sam wykłada kasę na utrzymywanie wielokrotnych morderców, bo ja osobiście takiego Breivika najchętniej zobaczyłbym na krześle.
Zgłoś
u................t 2012-08-24, 14:57 82
A Ja tam nic nie mam do niego.Tyle że powinien zajebać islamistów a nie Norweskie bachory.
Zgłoś
karolcba 2012-08-24, 14:59 67
W wiezieniu - spędzasz większość czasu w celi 3 na 4 metry.
W pracy - spędzasz większość czasu w boksie 2 na 2 metry.
W wiezieniu - dostajesz trzy posiłki dziennie.
W pracy - masz przerwie tylko na jeden i w dodatku musisz za niego zapłacić.
W wiezieniu - w zamian za dobre zachowanie masz dodatkowy czas wolny.
W pracy - za dobre zachowanie dostajesz dodatkowa robotę.
W wiezieniu - strażnik otwiera i zamyka ci drzwi.
W pracy - sam sobie zamykasz i otwierasz drzwi.
W wiezieniu - możesz oglądać telewizję i grać w gry video.
W pracy - za oglądanie telewizji i za gry możesz wylecieć.
W wiezieniu - masz własną ubikację.
W pracy - musisz korzystać z jednej z innymi.
W wiezieniu - może Cię odwiedzać rodzina i przyjaciele.
W pracy - nie wolno Ci z nimi rozmawiać.
W wiezieniu - wszystkie twoje potrzeby są opłacane przez podatników.
W pracy - musisz opłacać wszystkie koszty związane z twoja pracą, a w dodatku z twoich podatków utrzymuje się więźniów.
W wiezieniu - spędzasz większość czasu wyglądając zza krat na Świat i myśląc, jak się stąd wydostać.
W pracy - spędzasz większość czasu wyglądając zza krat na Świat i myśląc, jak się stad wydostać.
W wiezieniu - możesz do woli czytać zabawne e-maile.
W pracy - jak Cię na tym złapią, możesz pożałować.
W wiezieniu - strażnicy są często sadystami.
W pracy - mówi się na nich: kierownicy.
Zgłoś
Eth 2012-08-24, 15:02 1
Dobrze sie spisal to dostal nagrode
Zgłoś
f................1 2012-08-24, 15:03 2
ulthart napisał/a:

A Ja tam nic nie mam do niego.Tyle że powinien zajebać islamistów a nie Norweskie bachory.

Powinien, z Tobą na czele...
Zgłoś
piter07 2012-08-24, 15:10
kurwa raj :O
Zgłoś
auguriusz 2012-08-24, 15:10 9
Koleś się napracował sprzątając lewactwo, więc musi mieć dobry apartament.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem