📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
honorowy facet. przegrał, ale potrafił podejść i pogratulować wygranemu. Takiemu należy się szacuneczek
Jest pierdolnięcie, jest jedno zimne.
Szacunek...? w więzieniu...? a kto kręcił ? szef więzienia...? to teraz mają kamerki pod celą...? nieźle jak już to chłopaki z wojska a nie cfeeeele z pierdla
zajebiste więzienie mają komórki i mogą sobie wychodzić na korytarz
To sparing jest.
Kto wie, czy po wyjściu nie zawalczą o tytuł mistrza świata w boksie.
Kto wie, czy po wyjściu nie zawalczą o tytuł mistrza świata w boksie.
Jak na koloniach:)
gdyby nie dźwięk to pomyślałbym że to polscy narodowcy
Abdulan napisał/a:
Jak to kurwa jest więzienie to gratuluje sposobów na resocjalizację. To nas w wojsku na szkoleniach trzymali w dużo gorszych warunkach niż tutaj przedstawione, oni nawet TV mają w pokoju...
Anders Breivik ma u siebie jeszcze komputer i playstation 2.
up cveljan slyszales o otworkach i polotworkach? Jak jestes dobrze poukladany to masz dostep do wszystkiego.
Misiek_KRK napisał/a:
honorowy facet. przegrał, ale potrafił podejść i pogratulować wygranemu. Takiemu należy się szacuneczek
Jak o cymbale z pierdla można pisać jakkolwiek w kontekście honoru?
Absdef, Niejeden siedzi za niewinnosc,niejeden winny jest na wolnosci.Bucu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów