proszę nie spinać dup, bo to czas miłości :* <3
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
proszę nie spinać dup, bo to czas miłości :* <3
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Orsi tak też można na to spjrzeć, mówię tylko o idiotach wysmiewających i gardzących świętami, a sami je i tak obchodzą
Nie ma to jak pukać w dno od spodu. Takie moje subiektywne przemyślenie.
Katole na ateistów, ateiści na katoli, katole na ciapatych, ciapaci na wszystkich innych i wszyscy inni na wszystkich innych.
Kocham to po prostu
Kocham to po prostu
Ale to żałosne, jakby robili to na siłę, śmiech też mają taki sztuczny, nie wiem.. dziwne to takie jakby myśleli, że oni tacy mądrzy i jedyni na świecie mają we wszystkim rację..
??? przecież to trwa 30 minut
Jestem ateistą i uczestniczę w świętach. Dlaczego ?
Mogę dobrze zjeść i mam wyjebane czy to katolickie, buddyjskie czy inne święto.
Mogę dobrze zjeść i mam wyjebane czy to katolickie, buddyjskie czy inne święto.
Uwarzam się ateistą i sadze ze dobrze gadaja . a chyba wiekszosc sadoli to ateisci !!!wyjebane !!! piwo leci
@achmed: A mi wstyd, że należysz do tej samej "grupy" co ja z tą ortografią i interpunkcją. Do szkoły wracać, matole.
WIGILIA TO TRADYCJA. A Boże Narodzenie jest dzień później, dziękuję dobranoc. Nie chcesz siedzieć przy stole i wpierdalać, to spierdalaj. Wkurwiacie mnie z tym pierdoleniem, że aż szkoda. Rok temu nie było takiego pierdolenia na temat wigilii i ogólnie świąt, a w tym nagle kurwa światopogląd się zmienił. Pierdoleni ateiści od siedmiu boleści. Kurwa, się wkurwiłem z rana. Jeszcze jakieś pierdolone pedały będą mi mówić co i jak mam robić w święta, bo to jakieś są jebane guru, czy chuj wie co.
Jakie święta, jako że niewierzący jestem, to nie obchodzę, do pracy idę, ktoś musi pilnować babki na kasie na stacji benzynowej
Nawet tego filmiku nie oglądam, wolę sobie kolędy posłuchać i sie nastrajać na ten piękny czas. A kto bluzga na Święta jest albo brudną świnią (czyt.ciapak) albo się zgrywa, żeby dostać jebane wirtualne piwo. Za brak szacunku do tradycji i naszej religii, która jest fundamentem tego narodu szczery chuj w dupę.
P.S Wesołych i spokojnych Świąt.
Mała poprawka do ostatnich trzech słów. Szczere chujsko w oko, żeby nie było, że jestem ciepły (tak boję się riposty, która mnie zniszczy mentalnie)
P.S Wesołych i spokojnych Świąt.
Mała poprawka do ostatnich trzech słów. Szczere chujsko w oko, żeby nie było, że jestem ciepły (tak boję się riposty, która mnie zniszczy mentalnie)
dla mnie święta to czas, który spędzam z ludźmi, z którymi normalnie nie ma czasu się spotykać na co dzień (niestety), w którym mogę zjeść coś dobrego, odpocząć dwa dni; podchodzę do tego bardziej jak do fajnej tradycji niż święta religijnego, jako że kościół ani wiara mnie nie pociąga. na wigilii nie ma modlenia się przed jedzeniem, nie ma kolęd, na pasterkę też nie chodzimy. ja po prostu lubię świąteczny klimat.
a 26ego i tak idę już do pracy. poszłabym i w wigilię i w pierwszy dzień świąt też, ale jednak wygrywa opcja zjedzenia dobrej rybki i kawałka ciasta 3 godziny drogi pociągiem stąd.
a 26ego i tak idę już do pracy. poszłabym i w wigilię i w pierwszy dzień świąt też, ale jednak wygrywa opcja zjedzenia dobrej rybki i kawałka ciasta 3 godziny drogi pociągiem stąd.
Wypierdalać ze świętami. Jezusek się rodzi to trzeba wpaść w konsumpcyjny szał. Chętnie bym poszedł do pracy w te 3 dni wolnego, nie musiałbym za to pracować w soboty i niedziele handlową. W Wigilię niektórzy w dużych sklepach wyjdą do domu po 16:00 bo jacyś chrześcijanie bądź tradycjonaliści będą jeszcze we wtorek robić zakupy. Chętnie bym tym hipokrytom wysłał po jednym menelu z ulicy żeby do nich zapukał i poprosił o coś do jedzenia i picia i zepsuł im ich "doskonałe" święta.
wiara to wiara,a kościół to insytucja/firma. trzeba umieć to rozróżnić.po huj sie afiszować ze swoim ateizmem? nie wierzysz,to nie wierz,daj "poświętować" innym.To,że nie wspomną przy kolacji o przyczynie świętowania,to już inna bajka.Wszystkie święta to taki pretekst tylko,żeby się spotkać.To chyba dobrze,nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów