📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to mówił Ferdynand Kiepski:
Po pierwsze primo, Jezus też zabijał ryby, był rybakiem (dla ludzi niekojarzących, apostołowie byli rybakami i jak Jezus chodził po wodzie to podczas łowienia ryb chyba więcej nie muszę pisać co do tego)
Po drugie primo, ludzie mogą zabijać zwierzęta, ale gdy to służy w jakimś celu i robi się to w odpowiedni sposób (to znaczy z szacunkiem dla zwierzęcia)
Po trzecie primo już mnie ktoś uprzedził, ale ryby nie zabija się młotkiem tylko ogłusza.
Ktoś kto to zrobił nie za bardzo chyba przemyślał swój pomysł.
Polecam natomiast Raczkowskiego, jego rysunki (moim zdaniem) dobrze pasują na sadola bo poruszają społeczne tematy (religia, ojczyzna, polityka), są dość kontrowersyjne i dają do myślenia.
Np.
Po pierwsze primo, Jezus też zabijał ryby, był rybakiem (dla ludzi niekojarzących, apostołowie byli rybakami i jak Jezus chodził po wodzie to podczas łowienia ryb chyba więcej nie muszę pisać co do tego)
Po drugie primo, ludzie mogą zabijać zwierzęta, ale gdy to służy w jakimś celu i robi się to w odpowiedni sposób (to znaczy z szacunkiem dla zwierzęcia)
Po trzecie primo już mnie ktoś uprzedził, ale ryby nie zabija się młotkiem tylko ogłusza.
Ktoś kto to zrobił nie za bardzo chyba przemyślał swój pomysł.
Polecam natomiast Raczkowskiego, jego rysunki (moim zdaniem) dobrze pasują na sadola bo poruszają społeczne tematy (religia, ojczyzna, polityka), są dość kontrowersyjne i dają do myślenia.
Np.
karpia szkoda a płód to można miksowac w blenderze? fuck logic
Chyba święta ci się pojebały.
ferdziu7 napisał/a:
Jak to mówił Ferdynand Kiepski:
Po pierwsze primo, Jezus też zabijał ryby, był rybakiem
hola hola przyjacielu Jezus nie był rybakiem tylko cieślą chyba że Wy jehowi macie inną Biblie
Masz Internet Explorer? Wnioskuję, bo mamy 22 stycznia, prawie miesiąc po wigilii.
klaszak napisał/a:
hola hola przyjacielu Jezus nie był rybakiem tylko cieślą chyba że Wy jehowi macie inną Biblie
No, jak Gepetto
Maysiu napisał/a:
Mógłby to zrobić po katolicku i przyjebać mu krucyfiksem
Nie krucyfiksem, tylko spalić na stosie. To jest po katolicku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów