Dzikie i piękne zwierzęta.
Dzikie i piękne zwierzęta.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poligon frajerze, nie mogłem Ci odpisać, bo dostałem warna za słuszne nazwanie Cię pizda, z kasztanami zamiast jaj, gdzie byłeś wtedy o 19? Wieśniaku mocny w gębie, nic nie warte zero bez życia
Nie zesraj się z przejecia. LOL.
Nie zesraj się z przejecia. LOL.
Nasrać to Ci mogę na klatę
Na Słupsku gadali, że lubisz takie zabawy, tak jak myślałem, zwykla pizda, nic nie reprezentującą
Nasrać to Ci mogę na klatę
Uwazaj bo znowu dostaniesz warna i znowu będziesz płakac jak dziecko. LOL
Kto tak nie bawił się z psem, to znaczy bujał go naokoło uczepionego do rękawu i dawał do zagryzienia innego psa.
Zaganiało się takie latające luzem po polach pimpki do zagrody po kurach i szczulo drugim psem. Czasami nie chciały walczyć i trzeba je było troche kołkami obić.
Chcesz żeby każdy uważał cię za kozaka a jesteś jebanym debilem któremu działa się krzywda w dzieciństwie
Chcesz żeby każdy uważał cię za kozaka a jesteś jebanym debilem któremu działa się krzywda w dzieciństwie
Kozak ? Kolego to żaden kozak, to zwykła pizda skitrana w piwnicy, wyzywał mnie tu na solo na swojej słupskiej wiosce, a że jestem z Pomorza i niedaleko do tej dziury, pojechałem na tą 19, nie dość że cipy nie było, to jeszcze splakal u moda
To zwykły cwel przyczajony w piwnicy, nie ma jak, honoru, i odwagi. Zwykle zero, zapewne duma rodziców
Pomorza i niedaleko do tej dziury, pojechałem na tą 19, nie dość że cipy nie było, to jeszcze splakal u moda
No widzisz akurat musiałem oddać zegarek do naprawy i byłem na 20 trzeba było czekać leszczu!
No widzisz akurat musiałem oddać zegarek do naprawy i byłem na 20 trzeba było czekać leszczu!
Rozpaczliwa próba wyjścia z twarzą frajerze
Jesteś, byłeś i będziesz zwykła cipa z zadupia, parującym się zza monitora, jak nadmieniłem wyżej duma rodziców, pajac bez jaj
buhahahhahahhahahaha - chciałes byc ale ci stanął i z przejęcia nie dotarłeś )))))
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów