Dzikie i piękne zwierzęta.
Dzikie i piękne zwierzęta.
Tekst podpisu:Max. 250 znaków
Poligon frajerze, nie mogłem Ci odpisać, bo dostałem warna za słuszne nazwanie Cię pizda, z kasztanami zamiast jaj, gdzie byłeś wtedy o 19? Wieśniaku mocny w gębie, nic nie warte zero bez życia
Nie zesraj się z przejecia. LOL.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Nie zesraj się z przejecia. LOL.
Nasrać to Ci mogę na klatę
Na Słupsku gadali, że lubisz takie zabawy, tak jak myślałem, zwykla pizda, nic nie reprezentującą
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Kto tak nie bawił się z psem, to znaczy bujał go naokoło uczepionego do rękawu i dawał do zagryzienia innego psa.
Zaganiało się takie latające luzem po polach pimpki do zagrody po kurach i szczulo drugim psem. Czasami nie chciały walczyć i trzeba je było troche kołkami obić.
Chcesz żeby każdy uważał cię za kozaka a jesteś jebanym debilem któremu działa się krzywda w dzieciństwie
Chcesz żeby każdy uważał cię za kozaka a jesteś jebanym debilem któremu działa się krzywda w dzieciństwie
Kozak ? Kolego to żaden kozak, to zwykła pizda skitrana w piwnicy, wyzywał mnie tu na solo na swojej słupskiej wiosce, a że jestem z Pomorza i niedaleko do tej dziury, pojechałem na tą 19, nie dość że cipy nie było, to jeszcze splakal u moda
To zwykły cwel przyczajony w piwnicy, nie ma jak, honoru, i odwagi. Zwykle zero, zapewne duma rodziców
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.No widzisz akurat musiałem oddać zegarek do naprawy i byłem na 20 trzeba było czekać leszczu!
Rozpaczliwa próba wyjścia z twarzą frajerze
Jesteś, byłeś i będziesz zwykła cipa z zadupia, parującym się zza monitora, jak nadmieniłem wyżej duma rodziców, pajac bez jaj
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów