Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale mu zgasił światło... Kiedyś chyba Ałtuł do niego startowal nie?
Coś tam było.
Nie pasuje do narracji portalu na którym wyznawana jest rasowa wyższość
Wracaj do sojowych szejkow i japa sliska kreaturo.....jak czarny zrobi cos dobrego dostaje tu propsy praktycznie zawsze....to lewaki takie jak ty najbardziej tepia czarnych ktorzy nie podzielaja ich marksistowskich pogladow...cieply przyklad - Kanye...
Nie pasuje do narracji portalu na którym wyznawana jest rasowa wyższość
Jak bambus zajebie złodzieja lub broni człowieka przed małpa dostaje miano czarnej osoby... Zamiataj Ci co pracują i wiedzą kurwa jakiego sa koloru nie robiąc z tego jebanego parawanu dla swoich przestępstw są ok... Wiele razy tutaj byli nagradzani ciepłym słowem...
Ps. Walkę ogladalem i wiedzialem, ze tak to się skończyć musi. Fury potem wilder, a usyk może sobie gadać ale tych dwóch nie obskoczy. A antek niech się lepiej ogarnie bo miał w sobie jakas oskre, ale rozmienił się na drobne i jak narazie to pranie może robić, a nie do czołówki startować... Chyba od czasów grubasa mu siadło (i farta kial ze go Władimir nie rozerwał)
Siła ciosu profesjonalnych bokserów, a zwłaszcza takiego strzelca jak Wilder, jest dla mnie po prostu niewyobrażalna. Jakieś tam sparingi robię, ale tak rekreacyjnie oczywiście, czasem pojawia się ktoś, kto w jakiś sposób liznął zawodowstwa (mniej lub bardziej) i to jest niemożliwe z jaką siłą ci ludzie biją, w ogóle nie używając siły. Takie zwykłe proste lekkie przy tarczowaniu a to jest taka niesamowita siła, że jakbym dostał bez kasku w głowę to ginę. A gdzie jest ten przeskok do Wildera i mu podobnych zabijaków?! Skąd się do cholery bierze ta siła, zwłaszcza przy tak szybkim ciosie jak tutaj?
Masa i przyśpieszenie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów