📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś, Sadistic był portalem, na którym umieszczało się czarny humor. Teraz jest on niestety tylko domieszką pomiędzy różnymi, mało ciekawymi obrazkami i filmikami. Mam nadzieję, że przynajmniej admin teraz zarabia dużo na tym serwisie...
Ja pierdole, ale macie problemy i nawięcej problemów mają zawsze Ci którzy najmniej robią. Proponuje wam znaleźć "sadystyczny" materiął w sieci i go wrzucić a nie pierdolić od rzeczy. Pierdoleni malkontenci z postawą roszczeniową. Bo mi się należy czarny humor. Wcześniej też były wruzcane tu materiały niezwiażane z sadyzmem. W ogóle jak jesteście tacy twardzi to zdefiniujcie "sadystyczny" materiał godny tej strony. A jak nie to połamcie sobie palce i lepiej nic nie piszcie bo aż żal was czytać.
Ja tu nie mówię o pojedynczych tematach. Teraz co drugi wątek, to kompletny shit, powinno się nałożyć jakiś filtr na takie gówno ! Poza tym ja też proponuję znaleźć godny materiał, a potem go wrzucać. A nie jakieś pierdolone owady z google grafika. Ja pierdole ! Ten portal się już mija z celem ! Teraz się liczy tylko walka o piwa ! I naprawdę, nie przeszkadzają mi tutaj materiały nie związane z czarnym humorem, dopóki są ciekawe !
proszę wybaczyć ale chuj wam do naszego narzekania, narzekamy bo mamy do tego pierdolone prawo państwo "zajebiście moderatorzy i obrońcy sadola" to że wpierdalacie potężne gówno nie jest naszą winą a waszą bo to właśnie wy tworzycie tematy rodem z digarta
jak będę chciała to stronę zmienia jak nie to nie żaden jebany moderatorek nie będzie mi tutaj wypisywał co mam robić i co oglądać
sadistic.pl zrobił się pierdolonym syfem, nie dziwie się że wszyscy stąd spierdalają
jak będę chciała to stronę zmienia jak nie to nie żaden jebany moderatorek nie będzie mi tutaj wypisywał co mam robić i co oglądać
sadistic.pl zrobił się pierdolonym syfem, nie dziwie się że wszyscy stąd spierdalają
Madame du Barry napisał/a:
nie dziwie się że wszyscy stąd spierdalają
To spierdalaj W podskokach!
No właśnie o co to całe pierdolenie? Nie podoba się to idź gdzie indziej.
Aż specjalnie coś napiszę w tym temacie, żeby było mi łatwiej go śledzić
Żeby nie było offtopu... faktycznie mokre
Żeby nie było offtopu... faktycznie mokre
Zapomniałem o opcji "ulubione tematy"
A najzabawniejsze że pani Madame du Barry sama dała piwo w tym temacie...
Epic Fail?
Jak dla mnie to żeński odpowiednik aexalvena, której zależy na wywoływaniu jałowych dyskusji jak np z ziomiczem.
I bardzo już prosze nie offtopować w temacie
Epic Fail?
Jak dla mnie to żeński odpowiednik aexalvena, której zależy na wywoływaniu jałowych dyskusji jak np z ziomiczem.
I bardzo już prosze nie offtopować w temacie
tolklu napisał/a:
chciałbym żeby to nie był PS czy inny faker
żadna fotoszopka, dobre szkło makro, oświetlenie i uzyskujesz taki efekt.
Bóg napisał/a:
Właśnie, słuchaj jej.
Nikt nie wie o fs tyle co ziomicz
kwestia dobrego szkła i retusz jest znikomy, masz jak najmniejszą wiedzę w tej dziedzinie, a notorycznie się udzielasz. najlepiej krytykuje się innych, no cóż lubię się pośmiać z takich osób. masz mi coś do powiedzenia, bądź zarzucenia- zapraszam na pw.
Biedronka
ziomicz napisał/a:
masz jak najmniejszą wiedzę w tej dziedzinie
Owszem jestem laikiem w kwesti przerabiania zdjęć, dlaczego ?
Nie widze takiej potrzeby.
Podczas gdy każda twoja focia jest albo czarnobiała albo rozjaśniona, powiedz - czy aż tak bardzo się wstydzisz upadku w społeczńości sadystów przez swoją twarz czy musisz też ją przerabiać by zaistnieć chociaż w internetowej społeczności ?
Nie lubie przerabiania zdjęć, bo po co ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów